Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, VALVE TN 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 100; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, VALVE TN 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 100 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu „Valve 22” alustas tegevust 07 jaanuaril 1997.a. Ühistu tegevuse eesmärgiks on

Tapal, aadressil Valve 22 asuva korterelamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete huvide esindamine ja ühistu liikmetele eluruumide kasutamise ja hooldamisega seotud teenuste osutamine.

Korteriühistu liikmeteks on 30 korteri omanikku. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 4-liikmeline. Juhatuse eesotsas on juhatuseesimees. Korteriühistu on mittetulundusühing ja ei tegele ettevõtlusega. Korteriühistu majandustegevuse tulemusena on paranenud oluliselt elamistingimused Valve 22 elumajas.

Põhitegevus

Vastavalt üldkoosoleku otsusele oli kinnitatud 03.05.2022.a. majanduskava kohaselt hooldustasude makse suurus 0,43 eurot/m2 kohta kuus,remondifond 0,10 eurot/m2 kohta kuus.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud ühistu majandustegevust puudutavaid olulisi sündmusi, mida peaks kajastama 2022.a.majandusaasta aruandes.

Juhatuse esimehele on aruandeaastal makstud 1027 euro, Keskmine töötajate arv 2020. aastal oli 4 töötasudeks maksti kokku 3510 euro.

2022a .majandusaasta aruanne kinnitati KÜ üldkoosoleku poolt 10 mai 2023.a.

TAPA VALD, TAPA LINN, VALVE TN 22 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.