Rohkema info nägemiseks:

AIANDUSÜHISTU TÜRISALU 9 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIANDUSÜHISTU TÜRISALU 9 kohta arvamuslugu!"

AIANDUSÜHISTU TÜRISALU 9 MTÜ hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AÜ Türisalu 9 ühendab inimesi,kes on rajanud ühisele territooriumile suvekodud, hilisemal ajal ka püsikodud. 2022.a.vahetus 4 ühistu liiget.

Tegeletakse aiandussaaduste kasvatamisega omatarbeks.Ühiselt on organiseeritud prügivedu ja AÜ Türisalu 9 juhatus tegeleb ka elektrienergia jaotamisega liikmete vahel, kontrollib tasumist, talvel organiseeritakse lume lükkamist. Hoitakse töökorras värav ja hooldatakse tänavavalgustust. Alustatud on elektriliinide üleandmine OÜ Elektrilevile. Üks kinnistu liitus

OÜ Elektrilevi võrguga iseseisvalt. Organiseeriti liitumiskilpide vastavusse viimine liitumiseks vajalike nõuetega

Vahetati välja tänavavalgustid ja telliti audit liinide seisukorra hindamiseks..Liitumistaotlus on OÜ Elektrilevi poolt vastu võetud.

Läbi viidi 1 (üks) üldkoosolek ja ühel korral võeti otsused vastu hääletamise teel koosolekut kokku kutsumata.Juhatus teavitas liikmeid olulistest sündmustest ja töödest ühistu territooriumil.

Juhatus on 3-liikmeline. Aasta jooksul astus tagasi 2 (kaks) juhatuse liiget ja valiti 1 (üks) uus juhatuse liige. Töötasu juhatuse liikmetele ei makstud.

AIANDUSÜHISTU TÜRISALU 9 MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.