Rohkema info nägemiseks:

VILJANDIMAA MUINSUSKAITSE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 110; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDIMAA MUINSUSKAITSE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

VILJANDIMAA MUINSUSKAITSE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Viljandimaa Muinsuskaitse Ühendus (lühend VMÜ), kui mittetulundusühing on asutatud 12. novembril 1988. aastal Viljandi Noortemajas.

Ühenduse põhikirjaliseks eesmärgiks on mälupärandist huvituvate inimeste koondamine ning muinsuskaitselise tegevuse edendamine ajaloolisel Viljandimaal ja kultuuriloolisel Mulgimaal.

Ühendusel täitus 2023. aasta novembris 35-aastat katkematud tegevust ajaloo- ja kultuuriväärtuste hooldamise, ennistamise ning avalikkuse harimise alal. Hooldasime talgutel muinsusobjekte üle maakonna, võtsime osa ajalooliste mälestusmärkide korrastamistest.

Toimusid muinsuteemalised koosviibimised ja talletasime Viljandimaa ajaloopärandit.

Üle nädala neljapäeviti jätkusid kokkusaamised Viljandis Posti 20 maja saalis, kus toimusid arutelud Viljandimaa muinsuste ja mälupärandi kohta ning üldsust köitvatel teemadel.

Osalesime riiklikke ja rahvuslikke tähtpäevade tähistamistel ning meenutasime liikmete sünnipäevi ja edendasime omavahelist seltskondlikku tegevust.

Tähtsündmus ühenduse jaoks oli Võidupühal, 23. juunil 2023 Viljandis Vabaduse platsil taastatud Viljandimaa Vabadussõjas langenute mälestussamba avamistalitus Vabariigi

Presidendi Alar Karise poolt. Ühtlasi toimus samas üleriigiline Võidupüha paraad ja Schloss

Fellinis oli teatmeteose „Viljandimaa Vabadusammas“ esitlus.

Oluliseks teemaks oli 2024. aasta novembriks plaanitava teatmeteose „Viljandi kihelkonna kalmistud“ koostamine. Sellega seoses korraldasime talguid Viljandi Vanal kalmistul hauatähiste korrastamiseks ja pildistamiseks.

Koostöö jätkus Viljandi Linnavalitsuse, Viljandi Muuseumi, Kaitseliidu Sakala Maleva,

Johann Köleri Fondi, Eesti Genealoogide Seltsi Viljandi osakonna jmt ühingutega.

VMÜ liikmete traditsioonilised koosviibimised Viljandis Posti 20 ühenduse ruumides

Jätkus meeldiv koostöö Viljandi Linnavalitsuse, Viljandi Muuseumi, Kaitseliidu Sakala Maleva, Johann Köleri Fondi, Eesti Genealoogide Seltsi

Viljandi osakonna jmt ühingutega.

VMÜ tegevus on järjepidev ja jätkusuutlik ka järgneval aastal.

VILJANDIMAA MUINSUSKAITSE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.