Rohkema info nägemiseks:

TELIA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1896; jälgijaid - 57. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TELIA SPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TELIA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1896 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Telia Spordiklubi on 1997. aastal vabatahtlikkuse alusel asutatud ja liikmete omavalitsuse printsiibil avalikes huvides ja heategevuslikel eesmärkidel tegutsev iseseisev spordialane mittetulundusühing.

Klubi tegevuse põhieesmärgiks on klubi liikmetele ja erinevatele sihtrühmadele spordiga tegelemiseks soodsate tingimuste loomine, sealhulgas heategevuslikul eesmärgil lastele vaba aja sisukaks veetmiseks võimaluste loomine, ürituste korraldamine ning üldise tervisliku ning sportliku eluviisi edendamine. MTÜ Telia Spordiklubi ühendab spordist huvitatud inimesi, keda 31.detsembri 2022 seisuga oli 1438, nendest 513 kuni 18-aastast noorliiget.

MTÜ Telia Spordiklubisse kuulusid 2022. aastal Telia Eesti AS, AS Connecto Eesti, Eesti Lairiba Arenduse Sihtasutuse,

Boftel Estonia OÜ, Green IT OÜ, MTR Halduse OÜ, Lansec Tele OÜ, OÜ Kirjanurk ja ElektriAsi OÜ spordihuvilised töötajad ja nende kuni 18-aastased lapsed kui ka nendes ettevõtetes mittetöötavad sportlikud inimesed külalisliikmete staatuses.

Heategevus

MTÜ Telia Spordiklubi oluliseks sihtrühmaks on lapsed, kellele võimaldatakse heategevuslikul eesmärgil peamiselt tasuta kasutada erinevaid spordibaase või toetatakse nende sportlikku tegevust ja vaba aja veetmist muul kasumit mittetaotleval viisil.

Lisaks MTÜ Telia Spordiklubi 513 noorliikmele olid spordiklubi sihtrühmaks Pärnu Laste ja Noorte Tugikeskuse lapsed.

Lastekodu lastele pakkusime iganädalasi ujumisvõimalusi Pärnu Tervise Paradiisi veekeskuses. Heategevuse raames annetasime võimlemismatte ja vahendeid.

Telia Spordiklubi pakutavat üks kord nädalas tasuta ujumise võimalust kasutas regulaarselt enam kui 400 spordiklubi noorliikme staatuses last.

Kaks korda kuus rentis spordiklubi uisutamiseks Haabersti Jäähalli, kuhu kutsus uisutama spordiklubi liikmeid koos oma peredega ja lapsi koos oma sõpradega. Tavaliselt nautis tasuta uisutamisvõimalust sadakond last. Tasuta uisutamisvõimalust pakkusime peredele ka Pirita Spordikeskuse liuväljal, Tartu Lõunakeskuses ning Narva Jäähallis.

Lisaks toetas spordiklubi noorliikmete igapäevast spordiharrastust kuni 60 euroga aastas iga spordiklubi noorliikme kohta. Sellega aitasime katta laste treeningute kulusid erinevates spordikoolides ja -klubides.

Matka- ja kestvusspordi sektsiooni eestvedamisel osaleti rahva- ja tervisespordi üritustel. Paljud nendest üritustest kandsid ka heategevuslikku eesmärki.

2022. aasta peamised tegevused ja läbiviidud üritused

Soodsate sportimisvõimaluste loomiseks sõlmis spordiklubi koostöölepingud 150 spordibaasi ja –klubiga kõikides Eesti maakondades.

Kõige populaarsem tervisespordiala oli jätkuvalt ujumine. Spordiklubi kompenseeris oma liikmetele üks kord nädalas ujumise ja seda võimalust kasutas valdav enamus spordiklubi liikmetest.

Koostöös Telia Eesti personaliosakonnaga korraldas Telia Spordiklubi terviseüritusi, kus oli põhirõhk tervislike eluviiside ja erinevate liikumisharrastuste tutvustamisel ning propageerimisel. Oluline tähelepanu oli suunatud nendele inimestele, kes ei ole spordiklubi liikmed

MTÜ-s Telia Spordiklubi tegutses 7 spordiala sektsiooni – jalgpall, korvpall, matka- ja kestvussport, tennis, võrkpall, sulgpall ja lauatennis. Lisaks harrastavad spordiklubi liikmed võistkondlikku discgolfi ja padelit. Sektsioonid korraldasid ühiseid treeninguid ja -üritusi, spordiklubi sisemisi võistlusi ja osavõttu firma- ja rahvaspordi üritustest. Aastaid on Telia

Spordiklubi olnud mitmete ITL-i (Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Ettevõtete Liit) rahvaspordi ürituste eestvedaja. 2022. aastal korraldasime tennise ja lauatennise turniirid. Osalesime arvukatel firma- ja rahvaspordi turniiridel jalgpallis, rannavolles, võrkpallis, tennises ja sulgpallis.

TELIA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.