Rohkema info nägemiseks:

KEILA JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 838; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEILA JAHISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KEILA JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 838 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Keila Jahiselts asutati 15. jaanuaril 1996. aastal asutajaliikmete poolt. Jahimaa pindala on meil 21 870 ha.

Liikmete arv oli 31.detsembri 2023.a. seisuga 65, millest Niitvälja jahtkonnas oli 39 liiget ja Keila jahtkonnas 26 liiget. Jahiseltsis oli 2023. aastal: 2 jahimaja (mõlemal jahtkonnal üks), Niitvälja jahilaskepaik, 21 sõimsöödahoidlat, 17 metssigade söötmiskohta ja 28 soolakut. Maa jahindusliku kasutamise lepinguid on eraomanikega sõlmitud 155, kogupindalaga 3652,85 ha. Avalik-õiguslike juriidiliste isikutega on sõlmitud 4 lepingut, kogupindalaga 8296,76 ha. Kokku on Keila Jahiseltsil lepinguid sõlmitud 11949,61 ha ulatuses. Keila Jahiseltsi tegevuse eesmärgiks on arendada jahitegevust ning pakkuda oma liikmetele puhkevõimalusi jahimajandusliku tegevuse kaudu ning võimaldada tegeleda aktiivselt jahilaskmisega. Selleks korraldatakse seltskondlikke üritusi, täiendkoolitusi, organiseeritakse jahijärelevalvet ja looduskaitset, võetakse osa Eesti Jahimeeste Seltsi poolt korraldatavatest üritustest ning tegeletakse aktiivselt jahilaskmisega.

MTÜ tegevust korraldab juhatus. Juhatus on 6 liikmeline. Juhatuse tegevust juhib juhatuse esimees.

Kõrgeim organ on liikmete üldkoosolek. Oma tegevuses juhindub Keila Jahiselts EV põhiseadusest, jahiseadusest, jahieeskirjast, jahiseltsi põhikirjast, kodukorrast ja muudest EV seadustest. Jahiselts koosneb Niitvälja jahtkonnast ja Keila jahtkonnast. Selts töötab ühiskondlikel alustel, millel palgalised töötajad puuduvad. Juhatuse liikmetele liikmetasusid aastal 2023 tasutud ei ole. Aasta jooksul toimus üks üldkoosolek ja kolm juhatuse koosolekut. 2023 valis üldkoosolek ka uue juhatuse koosseisu.

Juhatuse liikmeteks on Tarmo Poks, Kaido Meremaa, Tarmo Soobik, Priit Paiste, Kair Tammel ja Lauri

Kirs.

Jahilaskmise arendamiseks rekonstrueerisime täiendavalt veel Niitvälja laskepaika, täiendatud sai ohutusvalle ja põrkeseinasid, et muuta laskepaik ohutumaks. Niitvälja laskepaik oli avatud meil maist septembrini. Vabariiklikul tasandil korraldasime ühe võistluse, milleks oli „Niitvälja Karikas 2023“, kus osales 28 võistlejat. Jahiseltsi siseselt toimus võistlus „Jaani Karikas 2023”.

31.12.2023.a. seisuga oli jahiseltsil raha kokku 27 128 eurot, millest kassas 12 542 eurot ja arvelduskontol 14 788 eurot. Jahiseltsi põhivarad (soetusmaksumuses/jääkmaksumuses) olid 2023.

aasta lõpu seisuga 22 009 eurot / 9 051 eurot.

2023. aastal korraldati mitmeid ühisjahte- ja üritusi naaberjahiseltsidega. Keila JS taotles 2023 aastal ka vabanenud Paldiski jahipiirkonna kasutusõiguse luba, kuid ei saanud kokku piisavalt palju eraomandis maa jahindusliku kasutamise lepinguid.

Uueks liikmeks võeti vastu: Taavi Perri, kes läbis edukalt katseaja.

Jahiseltsi liikmestaatus lõppes Kaarel Loos’il (omal soovil avalduse alusel) ning Anatoli Filonenkol, Tiit

Mael ja Pekka Kortessalol liikmemaksu õigeaegse mittetasumise tõttu.

KEILA JAHISELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.