Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU SHALOMI ABIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 773; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU SHALOMI ABIKESKUS kohta arvamuslugu!"

PÄRNU SHALOMI ABIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Pärnu Shalomi Abikeskuse MTÜ tegevusaruanne 2023

Pärnu Shalomi Abikeskuse MTÜ on tegutsenud üle 25 aasta. Välja on kujundatud arvamus, et taaskasutus on ülipopp aga seoses jätkuva

Ukraina sõjaga ning Eesti majanduse langusega on ka Eesti rahva toiduahela äkiline muutus toimumas. Töökohtade äkiline kaotus ning erinevate maksude tõus on mõjutanud inimeste ostukäitumist. Kõik see on jätnud ka Shalomi tavapärasele töörütmile oma jälje. 2023 .aastal langesid eelnimetatud põhjustel märgatavalt ka Shalomi kaupluste sissetulekud.

Vähesel määral siiski saime toetada taas ukrainlasi riideabiga ( summas 660 eurot) ja samuti meie poole pöördunud abivajajaid või vabatahtlike ( summas 320 eurot)

Kilingi-Nõmme tööpunktis saatsime igavikku oma hea kaastöötaja. Paraku ei leidnud me finantse ega vaimujõudu ka 2023 aasta jõulupeo korraldamiseks.

Rõõmsam hetk 2023 aastal oli aasta alguses kui Shalomi poolt esitatud kandidaat hr. Kalju Põldroos nomineeriti 2022 aasta edukaks sotsiaaltöötajaks.

PÄRNU SHALOMI ABIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.