Rohkema info nägemiseks:

VILJANDIMAA RATSASPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 371; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDIMAA RATSASPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VILJANDIMAA RATSASPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Viljandimaa Ratsaspordiklubi tegevuse eesmärgiks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba-aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, ratsaspordi harrastamine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini ja selleks vajalike treeningtingimuste loomise toetamine. Oluliseks on ratsaspordi harrastamise ja arendamisega seotud isikute väljaõppe ja täiendõppe korraldamine ja soodustamine.

Klubi liikmeid ühendab kirg hobuste ja ratsutamise vastu.

2022 a aitas Viljandimaa Ratsaspordiklubi korraldada ühe takistussõiduvõistluse Sammulis. Võistlus oli menukas ja klbi liikmed panustasid palju vabatahtlikku aega ürituse edukaks kordaminekus.

2022 a korraldas MTÜ Viljandimaa Ratsaspordiklubi enda liikmetele Margit Mägi takistussõidu kliiniku. Kliiniku eesmärgiks oli anda eelkõige klubi noorsportlastele võimalus treenida välistreeneri näpunäidete järgi. Kliinik sai väga head tagasisidet ja kõik osalejad leidsid, et said teada midagi uut või vähemalt kinnitust sellele, et teevad kõike õigesti- see ongi sarnaste kliinikute eesmärk ja seega võib projekti edukaks lugeda.

Projekti rahastati Viljandimaa Ratsaspordiklubi omavahenditest ja Ratsaspordi Edendamise Sihtasutuselt saadud toetusest.

2022 a spgisel viis klubi läbi äärimisel eduka koolituse hobuste valjastuse ja suuliste teemal. Osavõitjaid oli väga palju ja koolitus huvitav ning informatiivne.

VILJANDIMAA RATSASPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.