Rohkema info nägemiseks:

EESTI SUUHÜGIENISTIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 169; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI SUUHÜGIENISTIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI SUUHÜGIENISTIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ESHL eesmärgiks on suuhügienistide ühendamine kutseorganisatsiooniks, et aidata kaasa suuhügienisti erialase töö väärtustamisele ühiskonnas, suuhügienisti eriala arendamine ja huvide kaitsmine ning suuhügienisti töö kvaliteedi tõstmine Eestis elanikkonna tervise nimel. Liit juhindub oma tegevuses seadustest, teistest õigusaktidest ning põhikirjast. Eesmärkide saavutamiseks SH Liit töötab välja ja uuendab kutsestandardid; soodustab kvaliteetsete tervishoiuteenuste osutamist suuhügienisti eriala arendamise kaudu; toetab suuhügieenialaste uurimistööde arendamist; korraldab ja vahendab erialasi teabelevi- ja arendusüritusi; korraldab, vahendab ja viib läbi erialasi koolitusi ning väljastab sellekohase tunnistuse; korraldab suuhügienisti erialal töötajate kutseandmist ning kutsetunnistuste väljastamist või peatamist/tühistamist; aitab kaasa oma liikmete kutsetöö väärtustamisele ühiskonnas töötab välja suuhügienisti eriala eetika normid arendab koostööd rahvusvaheliste erialaseltside, ühingute ja liitudega teeb koostööd kõigi organisatsioonide, ühenduste ja nõukogudega, kelle eesmärgiks on rahva tervise kaitsmine, edendamine, hoidmine ning tervishoiupoliitika elluviimine. ESHL ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ( TTK )on pidanud vestluseid teemal, hakata koolitama suuhügieniste. Kahjuks leiti, et koolitamine lükkub edasi kaugemasse tulevikku. Hetke seisuga uusi liikmeid liitu pole juurde tulnud. 2023 sügisel võtsid osa juhatuse liikmed Anneli Tammet ja Marju Luht osa Malagas toimunud Euroopa Liidu suuhügienistide aastakoosolekust. Teemaks oli suuhügienistide koolitusprogrammi ühtlustamisest. Hetkel on Euroopas õppeprogramm kohati lünklik või siis hoopis liiga suuremahuline. See kahjuks muudab soovi kuskil kolmandas Euroopa riigis oma erialal töötamise. Aastal 2024 sooviks ESHL korraldada oma liikmetele täiendkoolitusi, sest hetkel on täienduskoolituste võimalus väljaspool Eestit, mida iga Liidu liige endale lubada ei saa.

EESTI SUUHÜGIENISTIDE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.