Rohkema info nägemiseks:

CISV EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 370; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CISV EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

CISV EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

CISV EESTI MTÜ tegutseb alates 1993. aastast, tema põhitegevuseks on luua igas vanuses inimestele võimalusi osa saamiseks kultuurilise mitmekesisuse rõõmudest läbi hariduslike programmide. CISV on loodud põhimõttel, et rahu saab võimalikuks tänu sõprusele ja tõeline muutus saab toimuda alustades lastest.

CISV Eesti tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5-liikmeline. Juhatuse tööd koordineerib juhatuse esimees.

2023. aastal saadeti üks 14 aastaste delegatsioon (4 last +liider) rahvusvahelisse laagrisse Mehhikosse (Step UP) ja üks 15 aastaste delegatsioon (4 last +liider) rahvusvahelisse laagrisse USA-sse (Step UP), üks delegatsioon (4 last + liider) rahvusvahelisse laagrisse

Austriasse (Youth Meeting). Kaks noort võtsid osa 16-18 aastaste Seminar Campist Kolumbias ja üks noor Šveitsis.

Junior Branch Eesti korraldas mitu minilaagrit.

CISV Eesti korraldas kohalikul tasandil üritusi erinevatele vanuserühmadele.

Kaks organisatsiooni esindajat osalesid CISV rahvusvahelisel üritustel ja koosolekutel.

2024. aasta suvel on plaanis saata rahvusvahelistesse laagritesse delegatsioonid Villagesse, Youth Meetingule ning Step Upi ja Seminar Campi.

Lisaks esindajad Euroopa piirkondlikule seminar-koosolekule ning noorte esindaja Euroopa piirkondlikule noorteseminarile. Jooksvalt toimuvad traditsioonilised Eesti-sisesed üritused ja Junior Branch .

CISV EESTI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.