Rohkema info nägemiseks:

ANTSLA VALD, KOBELA ALEVIK, AIA TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 297; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANTSLA VALD, KOBELA kohta arvamuslugu!"

ANTSLA VALD, KOBELA ALEVIK, AIA TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu alustas majandamistegevusega novembris 2019 ja esimesed arved väljastati korteriühistu liikmetele detsembris 2019. Mitmed aastad seisis kortermaja tühjana ning ühistegevust ei toimunud.

2020.-2022.a. kortermajas ehitus ja remonditööd aktiviseerunud: vahetatud on välja ja ühendatud vee- ja kanalisatsioonisüsteem, teostati katuse vahetus ja katuse soojustamine, katuseluugid, keldri remont, paigaldati pelletikatel, torude vedu korteritesse, torude soojustamine, trepikodade, tuulekodade ehitus- remont jne.

2023.a. suurematest töödest teostati trepikoja veesüsteemi ehitustööd, trepikoja esise ehitustööd, vee- ja kanalisatsioonitoude vedu, soojustus.

Remondifondist kulutati erinevatele ehitus- ja remonditöödele 11989 eurot ning aasta lõpus jäi remondifondi jääk 5974 eurot.

Korteriühistus on liikmete poolt võlg aasta lõpus summas 3606 eurot.

ANTSLA VALD, KOBELA ALEVIK, AIA TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.