Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI RAPLA MALEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI RAPLA MALEKLUBI kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI RAPLA MALEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi RAPLA MALEKLUBI on asutatud Eesti Vabariigi kodanike poolt detsembris 1997. a (kandeotsus 09.02.1998). SK Rapla Maleklubi on iseseisev juriidiline isik. Klubi põhitegevusalaks on spordiklubide tegevus (maleklubi) – 93121.

SK Rapla Maleklubi tööd korraldab juhatus. SK Rapla Maleklubi ei ole kasutanud palgalist tööjõudu, puuduvad arveldused nii üksikisiku tulumaksu, sotsiaalmaksu, töötuskindlustus- ja kogumispensionimakse osas.

SK Rapla Maleklubi ei ole käibemaksukohustuslane.

SK Rapla Maleklubi on osalenud ja aidanud läbi viia enamuse malealastest üritustest Rapla maakonnas. Vanuseliselt on Rapla maletajad osalenud nii noorte, täiskasvanute kui ka veteranide turniiridel. Tähtsamad malesündmused Rapla maakonnas on olnud

Paul Kerese mälestusturniir Raplas ning Aleksander Hammeri mälestusturniir Kohilas. Toimuvad iga-aastased maakondlikud meistrivõistlused kiirmales. SK Rapla Maleklubi on väga tänulik kõigile oma pikaajalistele toetajatele.

2016. a esitas Rapla Maleklubi projektitaotluse Põllumajanduse ja Registrite Informatsiooniametile uute malekellade, malendite, kabendite ja malelaudade ning koroonalaudade ja löögiketaste soetamiseks, kuna Raplamaal on väga populaarseks muutunud lauamängude neljavõistlus, aga kohapealne vahenditepark vajas hädasti uuendamist. Tänu LEADER projekti toetusele on nüüd võimalus lisaks tavapärastele malevõistlustele korraldada nii kabe- kui koroonavõistlusi, samuti lauamängude neljavõistlust jms.

SPORDIKLUBI RAPLA MALEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.