Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KENTMANNI TN 11A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1197; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KENTMANNI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KENTMANNI TN 11A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 1197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ Kentmanni 11A majandustegevus põhines 2023.a. üldkoosoleku otsustel ja kokkulepetel.

Ühistu finantsmajanduslik olukord oli stabiilne. Katusekorruse arendusprojekti osas saavutati edasiliikumine kahe maja ühenduskohas. Kahe naabermaja vahel ehituslike vaidluste kulud oli täielikult kaetud arendaja poolt.

Juhatus jälgis pidevalt, et omanike poolt arendajaga sõlmitud võlaõiguslikust lepingust tulenevad arendaja kohustused saaks täidetud. Paraku jäid arendajal endiselt mitmed kohustused täitmata, mille kohta peavad omanikud vastu võtma täiendavaid otsuseid.

Toimus kaks omanike üldkoosolekut ja võeti vastu rida juhatuse otsuseid seose arendustegevusega, võlglastega ja jooksvate majandusküsimustega.

Ühistu majandustegevus oli tasakaalus, tekkis väike tegevuskulude puudujääk seoses võlglaste vastu algatatud kohtumanetlustega.

Remondifondi arvelt tehti järgmised kulutused: 1. Parkimiskorraldus hoovis - 144,00 eur 2. Hooldustööd - 109,40 eur 3. Õigusabikulud seoses võlamenetlustega - 1356,48 eur 4. Korstnapühkija teenus - 255,00 eur 4. Uus rekonstrueerimisprojekt - 936,00 eur

Kulutusi oli kokku 2801 eurot

Ühistu tegevust juhtis aasta jooksul 5-liikmeline juhatus.

Juhatus töötasu ei saanud,ühistul palgalisi töötajaid ei olnud. Ühistu ostis kõik teenused sisse lepingulistelt koostööpartneritelt.

TALLINN, KENTMANNI TN 11A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.