Rohkema info nägemiseks:

HOONEÜHISTU ELEKTRON TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOONEÜHISTU ELEKTRON TÜH kohta arvamuslugu!"

HOONEÜHISTU ELEKTRON TÜH hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

HÜ Elektron registreeriti 20.02.1998.a.

Üldkoosoleku otsuste realiseerimine jaoks oli valitud juhatus, mis sisaldab 3 liige. Juhatuse töö korraldab esimees. Vastavalt põhikirja HÜ juhatuse koosolekud toimuvad vastavalt vajadusele, kuid mitte vähem kui 1 kord 3 kuu jooksul. Koosolekus arutlevad jooksevad majandusküsimused ja projekti töö korraldamine. Ärikulude summad oli läbi vaatanud ja kinnitanud. Liige sissemaksed kajastab põhimõttel tekkemise, arvestab periood, millal sissemaksed oli esitanud.

Majandusküsimused oli lahendanu vastavalt planeeritud graafikut ja kinnitanud summad üldkoosolekus.

HOONEÜHISTU ELEKTRON TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.