Rohkema info nägemiseks:

TARTU HARRASTUSKUNSTNIKE STUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 148; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU HARRASTUSKUNSTNIKE STUUDIO kohta arvamuslugu!"

TARTU HARRASTUSKUNSTNIKE STUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 148 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal valiti Tartu Harrastuskunstnike Stuudiole MTÜ uus juhatus, koosseisus Silvia Pütsep, Küllike Kamla ja Anne Eelmäe.

Loometegevuseks valiti uus ruum, milleks sai Antoniuse maja seminariruum. Tegevus toimus korrapäraselt pühapäeviti kaks korda kuus.

Aktiivseid osalejaid oli 12.

Stuudio tegevus sai endale ka uue juhendaja Marika Maramaa.

Stuudio liikmetelt laekus liikmemaksu ja toetust ruumide rendiks kokku 400 eurot. Loometegevuse korraldamiseks saadi toetust ka

Kultuurkapitalilt 300 eurot.

Suurim kulu oligi ruumide rendi kulu 435 eurot.

Suvel toimus maalilaager Värskas. Valminud töödest korraldati ka kohapeal näitus.

2023.aastal plaaneeritakse suvelaager viia läbi Narva-Jõesuus.

Novembris 2022 toimus näitus Antoniuse Gildi majas. Alates 15. november kuni 31.01.2023 näitus Ülemiste keskuses Tallinnas ¤ Karul kõned kavalad ¤

TARTU HARRASTUSKUNSTNIKE STUUDIO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.