Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, TIMUTI TN 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, TIMUTI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, TIMUTI TN 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1. Korteriühistu eesmärk on korteriomandite kaasomandi eseme valitsemine. Ühistu valitseb aadressil Tartu linn,Timuti tn 9 asuvat elamut ja selle juurde kuuluvat maatükki ja esindab liikmete ühiseid huvisid.

2. Juhatus koosneb 3 liikmest:

Artur Meerits

Janek Konts

Mait Laaring 3. 2022 .aastal toimus teenuste vahendus: vesi gaas prügi korstnate puhastamine 4. 2022. aastal tegemised.

4.1. Vastavalt kehtivatele nõuetele ning elanike soovidele täiendati hoone eelprojekti, mis sai kooskõlastuse ka Tartu linnavalitsuselt. Vajalike muudatuste teostamiseks on aega kuni 2024 suve lõpuni.

4.2. Teostati piirimärkide taastamine looduses, et jätkata krundi põhjapoolse piirde rajamisega. Kopli 26b endine omanik vaidlustas maamõõtja töö tulemused. Kuivõrd pärast mõõtmist toimus Kopli 26b omanikuvahetus, jäi see protsess seisma. Hetkel on välja selgitamisel, kuidas maa mõõtmine ja piirimärkide taastamine uute omanikega lõpuni viia.

5. 2023 planeeritud tegevused.

5.1. Vastavalt eelprojektile läänepoolse pööninguava suurendamine.

5.2. Parendada hoonet vastavalt korstnapühkija tähelepanekutele, mille kohaselt on osadel korstnatel segu kivide vahel välja pudenenud ning ei vasta tuleohutuse nõuetele- puistevilla ja korstna vahel puudub tulekindel materjal.

5.3. Räästa parandaja juhtis tähelepanu asjaolule, et mõnes kohast katusest pääseb sademevesi läbi- kontrollida ja vajadusel parandada.

5.4. Lõpetada pooleliolev piirde rajamine koos sinna juurde kuuluva piirimärkide taastamisega.

5.5. Ette valmistada sademevee suunamine hoone perimeetrist eemale.

Ühistu on mittetulundusühing ja 2022.a. ettevõtlusega tegelenud ei ole.

Alates 2018.a. on KÜ Tartu linn, Timuti 9 Eesti Korteriühistute Liidu liige

TARTU LINN, TIMUTI TN 9 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.