Rohkema info nägemiseks:

EESTI KAUBANDUS-, ÄRINDUS-, RAHANDUS- JA MAJANDUSKOOLIDE VILISTLASKOGU KÄRM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KAUBANDUS-, ÄRINDUS-, kohta arvamuslugu!"

EESTI KAUBANDUS-, ÄRINDUS-, RAHANDUS- JA MAJANDUSKOOLIDE VILISTLASKOGU KÄRM MTÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vilistlaskogu KÄRM on asutatud 07. märtsil 1992.aastal. Asutajaliikmeid oli 92 füüsilist isikut. Vilistlaskogu on vabatahtlik kaubandus-,ärindus-, rahandus- ja majanduskoolide lõpetanute ühendus, mille põhitegevuse eesmärgiks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine. Vastavalt põhikirjale on Vilistlaskogu KÄRM tegevuse eesmärgiks: (cid:127) liikmete teadmiste täiendamine; (cid:127) liikmetele vajalike konsultatsioonide korraldamine; (cid:127) eakate ja invaliidistunud liikmete abistamine; (cid:127) liikmetele kultuuriürituste korraldamine ning tekkivate majandusteemaliste probleemide selgitamine ja vajadusel abistamine nende lahendamiseks.

22.02.1995.a. asutati Peeter Tõnuse Fond, mille hoidjaks on MTÜ Vilistlaskogu KÄRM. 2022.

aastal määrati ja maksti välja Peeter Tõnnuse stipendium väärtuses a' 200 EUR viiele TMK õpilasele. Vilistlaskogu tööd korraldab ühiskondlikel alustel viieliikmeline juhatus eesotsas esimehega, kelleks on Tallinna Majanduskooli endine direktor Raivo Täht. Kohtutakse kuu esimesel kolmapäeval Tallinna Majanduskool kohvikus, kus tähistatakse vilistlaskogu liikmete sünnipäevi ning kohtutakse kooli juhtkonnaga. Seoses Covid-19ga jäid ka 2022. a vilistlaskogu

KÄRM igakuised kohtumisüritused ära.

Omavahel suheldi telefonitsi ja e-posti kaudu ja enamus kontakte on säilinud.

Aasta 2022 oli koolile juubeliaasta. Nimelt sai Tallinna Majanduskool sel aastal 115ne aastaseks. Esimene üritus juubeli tähistamiseks, mida aitas koolil korraldada vilistlaskogu

KÄRM, oli septembrikuine vilistlaste kokkutulek nimetuse all „Hoovipidu 2022”.

Edasi järgnes suur vilistlaspidu, mis toimus 13. mail 2022a. kruiisiterminalis. Ka selle vilistlaste kokkutuleku (osavõtjate arv ulatus 800ni) üheks organiseerijaks oli vilistlaskogu KÄRM.

Vilistlaskogu KÄRM on jätkuvalt tegutsev.

EESTI KAUBANDUS-, ÄRINDUS-, RAHANDUS- JA MAJANDUSKOOLIDE VILISTLASKOGU KÄRM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.