Rohkema info nägemiseks:

RAKVERE LINN, RAHU TN 17 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 149; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAKVERE LINN, RAHU kohta arvamuslugu!"

RAKVERE LINN, RAHU TN 17 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rakver linn Rahu 17 Korteriühistu põhitegevuseks on Rakvere linnas Rahu tänav 17 asuva korterelemu mõtteliste osade haldamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu juhtorganid on üldkoosolelek ja juhatus. Ühistu üldkoosolek on kõrgeim juhtorgan. Ühistu juhatus on ühistu juhtorgan üldkoosolekute vahelisel ajal.

Rakver linna Rahu 17 Korteriühistu juhatus on kolme liikmeline.

Kinnitati revidendi aruanne

Kinnitati 2022.a. majandustegevuse aruanne.

Kinnitati 2023.a. majanduskava.

Tutvustati korterelamus 2022 ja 2023.a. tehtud tulevaste rekonstrueemmitöödega seotud hankeid. Antud perioodil viidi läbi järgmised hanked: enerergiaauditi hange ja tehnilise konsultandi teenuse hange. Energiaauditi hange sisaldas energiauditile lisaks energiamärgise arvutuse ja väljastamise.

Energiaaudit ja energiamärgis on valmis. Tehnilise konsultandi hange on käivitatud ja leping tehnilise konsultandiga on sõlmitud. Tehniline konsultant koos KÜ juhatusega on koostanud projekteerimise lähteülessande käivitamaks renoveerimistööde projekteerimise hanke.

Tehniline konsultant korraldab projeteemishanke. Korteriühistu juhatus kinnitab hinnapakkumuse enne projekteerimistööde lepingu allkirjastamist.

KÜ juhatus taotles korteriomanikelt peale renoveerimistööde projekteerimishanke edukat läbiviimist volitusi käivitada renioveerimistööde hange ja taotleda Kredexist renoveerimistööde teostamiseks renoveerimistoetust.

RAKVERE LINN, RAHU TN 17 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.