Rohkema info nägemiseks:

TERVISESPORDIKLUBI JOOSU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 198; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TERVISESPORDIKLUBI JOOSU MTÜ kohta arvamuslugu!"

TERVISESPORDIKLUBI JOOSU MTÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

TSK Joosu tegevuse peamisteks eesmärkideks on Viljandi linna lastele mõeldud laste Paala järve jooksude korraldamine, tervisesportlastele

Viljandi järvejooksu ja energiakõnni sarja läbiviimine ning klubi liikmete vaba aja sisustamine treeningute ja muude ühisürituste korraldamise teel.

Klubi viis 2022a. läbi 75. ja 76. laste Paala järve jooksu, mille 1250m pikkune rada kulgeb ümber Viljandis asuva Paala paisjärve. Kokku osales jooksudel üle 500 lapse.

Klubi korraldas 2022a jooksul 27. Viljandi järvejooksu ja energiakõnni sarja, mis koosnes 6 etapist, selle distants kulges traditsioonilise ümber

Viljandi järve jooksu rajal. Suve jooksul erinevatel etappidel osales 560 jooksjat ja kepikõndijat.

Klubi korraldas oma liikmetele 2 korda nädalas ühiseid treeninguid, selleks üüriti vajadusel spordisaale või riietusruume-saunu. Klubi liikmed osalesid pidevalt rahvaspordiüritustel üle terve Eesti, Ümber Viljandi järve jooks, Tallinna sügisjooks, Pärnu kahe silla jooks jne.

Klubi aastatulud kokku summas 3960 eurot on saadud liikmetasudest, firmade annetustest ja Viljandi Linnavalitsuse eelarvest. Klubi aruande aasta kulud olid kokku summas 3478 eurot, millest 2281 eurot olid spordiürituste korraldamise kulud, 1197 eurot muud kulud (ruumide rent, panga teenustasu, lilled, kantselei tarbed, ajalehe kuulutused jms).

Palgalist tööjõudu klubil ei ole. Klubi juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole.

Klubi jätkab oma samalaadset tegevust ka eeloleval aastal.

Mati Tomson

Krister Kallas

Mati Kallas

Klubi juhatuse liikmed

TERVISESPORDIKLUBI JOOSU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.