Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU KALEVI TENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU KALEVI TENNISEKLUBI kohta arvamuslugu!"

PÄRNU KALEVI TENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu Kalevi tenniseklubi on asutatud 10.03.1998 ja registreeritud Pärnu Maakohtu Registriosakonnas. Sellest ajast alates on toimunud ka sporditegevus ja planeeritud areng. Tegevuskohad on Pärnus Tammsaare 18a ja Saviaugu 6 tennisekompleksis.

Klubi eesmärgiks on propageerida tennisemängu ja hooldada kompleksi tenniseväljakuid.

Juhatus on üheliikmeline ja koordineerib klubi igapäevast tööd. Tegevjuhile aruandeaastal mingeid tasusid arvestatud pole ja ka muid soodustusi pole antud. Tööd tehakse klubi liikmetega ühiskondlikus korras ja ostetakse sisse vajalikke teenuseid.

Peamised tegevusvaldkonnad on tennisemängu väljakute käitus ja spordi edendamisega seotud tegevused (tenniseväljakute ja inventari rent ning võistluste korraldamine).

Nendes tegevusvaldkondades muudatusi järgmiseks majandusaastaks ei planeerita.

Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seatud väljaminekuid aruandeaastal ja järgmistel aastatel pole ette näha.

Majandustegevuse hooajalisus

Tenniseväljakute ettevalmistamise periood algab kevadel (aprillis) ja välisväljakute hooaja algus on tavaliselt maikuu teisel nädalal. Suvine hooaeg kestab kuni sügisvihmade saabumiseni (oktoober).

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Oma tegevusega klubi ei mõjuta keskkonda.

Sotsiaalne mõju on tuntav aga üle Pärnu. Nii saavad meie linna elanikud ja külalised veeta aega sportlikult ja seda vanusepiiranguteta.

PÄRNU KALEVI TENNISEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.