Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 27 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, MÕISAVAHE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 27 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mõisavahe 27 korteriühistu tegevuse eesmärk on aadressil Tartu, Mõisavahe 27 korteriühistu asuva elamu kaasomandis olevate mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide kaitsmine vastavalt ühistu põhikirjale. KÜ tööd korraldas 4-liikmeline juhatus ja haldur firmast Arkaadia Halduse AS. KÜ juhatuse liikmetele tasu töö eest aruandeperioodil makstud ei ole.

Majas olevatele võlgnikele on saadetud meeldetuletusi võla tasumiseks. Ühegi võlgniku vastu kohtusse ei mindud.

Läbi viidi kaks üldkoosolekut, millest üks oli korduskoosolek. Üldkoosolekul määrati majahoidjale ühekordne lisatasu niitmise eest summas 60€.

Lisaks otsustati koosolekul, et tuleks tõsta sisekoristaja ja välikoristaja töötasu kummalgi 20€ võrra. 2022 a. majanduskava kehtestati ühehäälselt. Üldkoosolekul valiti uuesti KÜ juhatus. Uusi kandidaate juhatuse liikme kohale ei olnud, olemasolevad juhatuse liikmed olid nõus jätkama ka uuel perioodil, milleks on 30.05.2022-30.05.2025. Ühehäälselt valiti juhatuse liikmeteks perioodiks 30.05.22-30.05.25 neli juhatuse liiget: Maie Tamm, Taimi Kõnn, Viktor Vaganov ja Marian Mitt.

Jaanuari alguses paigaldati esimese püstaku välisukse juurde käsipuu.

Juunis lõppes korteriühistu vara- ja vastutuskindlustuse leping ja sõlmiti uus leping kindlustusfirmaga Seesam.

Juunis esitati ühistu vastu kindlustusnõue toru lekkest tekkinud veekahjude kohta. Kuna leke toimus torudes, mille vahetusest kahju kannatanud korteri omanik majas toimunud vee- ja kanalisatsioonitorustiku vahetamisel keeldus, siis loobus kindlustus vastavate tõendite esitamise järel ühistu vastu esitatud kahjunõudest.

Septembris esitati ühistule päring Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti poolt saada uuendatud info gaasipaigaldiste kohta. Kuna viimane kontroll oli aegunud, otsustas juhatus tellida uue kontrolli, aga selle läbiviimine jäi 2023. aasta algusesse.

Terve aasta vältel jätkus 2021. a. OÜ Splitteri poolt läbiviidud vee- ja kanalisatsioonitorustiku vahetuse eest tasumine, viimane makse toimus 10.

veebruaril 2023. a.

Perioodil aprill-september koguti remondifondi kõikidelt korteritelt 1.10 €/m2 kohta kuus.

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 27 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.