Rohkema info nägemiseks:

TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ kohta arvamuslugu!"

TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ MTÜ hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta ülevaade

Jaanuaris toimus Tartu teatrielu vestlussarja viimane kohtumine. Alustati TÜLi taskuhäälinguga “Lähme TÜLi”, kus kohtuvad noored ja kogenud teatrivaatlejad ning -mõtlejad ja mille episoodid ilmuvad kaks korda kuus. Jätkus ka teatriviktoriin, mis toimus kord kuus jaanuarist maini (k.a) ja septembrist detsembrini (k.a).

Veebruaris kinnitati uus juhatus koosseisus Susan Sooäär, Markus Laanoja ja Maretta Keldo. Uue semestri alguse puhul korraldati avalik koosviibimine TÜ ruumides, et arutada kevadisi plaane ning alustada teatriteaduse eriala juubeli kavandamisega.

Märtsis tähistati rahvusvahelist teatripäeva: korraldati ennustusvoor ning vaadati ühiselt teatriauhindade otseülekannet.

Aprillis osaleti "Lähme TÜLi" taskuhäälinguga Aparaadio podcastifestivalil, kus salvestati episood teatrikriitikast.

Mais keskenduti TÜLi suvekooli ja TÜ teatriteaduse 30. aasta tähistamise pidustuste korraldamisele.

Juunis toimus TÜLi suvekool "TT30" (TÜ teatriteaduse 30. aasta tähistamise pidustused) raames, mille teema oli uued suunad teatri(teaduse)s. Ettekandeid pidasid TÜ teatriteaduse tudengid ning Madli Pesti, Kaja Kann ja Kai Valtna.

Juulis ja augustis tegevust ei toimunud.

Septembris toimus TÜLi hooaja avaüritus.

Oktoobris toimus Tšehhovi-teemaline aruteluõhtu ning koostöös kirjandusring Ellipsiga korraldati aruteluõhtu, mille teema oli 1960ndate teatriuuendus ja seda kajastanud Mati Undi teos "Via Regia".

Novembris toimus TÜLi ühiskülastus Narva Vaba Lavale, et vaadata Rimini protokolli lavastust "100% Narva". Lisaks toimus aruteluõhtu presenteerivast ja representeerivast teatrist.

Detsembris toimusid vestlusõhtud Vanemuise teatri lavastuste "Tõrksa taltsutus" ja "Kõik minu emast" autoritega. "Lähme TÜLi" taskuhääling valiti kultuuriteaduste insitituudi aasta tudengiteoks.

2023. aasta senine ülevaade ja plaanid

Jaanuaris jätkati "Lähme TÜLi" taskuhäälingu episoodide salvestamisega.

Veebruaris kinnitati uus juhatus koosseisus Andreas Eerik, Karmen Juhkam ja Eleriin Miilman. Jätkus teatriviktoriin kord kuus. Toimusid ettekandeõhtud "Etenduse analüüsi praktikumi" raames valminud töödest lavastustest "Tõrksa taltsutus" ja "Kõik minu emast", mida pidasid TÜ tudengid.

Märtsis toimus teatrikuule kohaselt mitu eriilmelist üritust. Esiteks näidendilugemisõhtu, kus vaatluse all oli Mart Aasa "Kaksindus". Lisaks toimus muljetusõhtu, millest sai regulaarne üritus, toimudes kord kuus kuni juunini ning kus arutleti vabas vormis teatrikogemuste üle. Samuti vaatasime ühiselt teatriauhindade jagamist ja korraldasime ennustusvooru.

Aprillis toimus (nalja)ettekannete õhtu, kus TÜLi liikmed rääkisid marginaalsetest ja humoorikatest teatriteemadest ning -mõtetest.

Mais tegevust ei toimunud.

Juunis toimus TÜLi hooaja lõpuüritus, mis oli seotud muljetusõhtuga.

Juulis tegevust ei toimu.

Augustis toimub TÜLi suvekool Pariisi Puhkekülas, mille korraldamine algas aprillis. Teema on kultuurikriitika ja esinevad TÜ teatriteaduse tudengid, Taavi Tõnisson ja Keiu Virro; Kaisa Eiche, Gregor Kulla, Saara Liis Jõerand ja Andrei Liimets; Marie Pullerits ning Greeta Võsu, Elo

Kaalep ja Karin Allik.

Septembrist detsembrini jätkub teatriviktoriin, muljetusõhtu ja "Lähme TÜLi" episoodide salvestamine. Lisaks korraldame kord kuus aruteluõhtuid mõne teoreetilise käsitluse või autori/teose kohta ning plaanime ühiskülastust etendusele.

TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.