Rohkema info nägemiseks:

NARVA FÜÜSILISTE PUUETEGA INIMESTE ÜHING SPORTUNA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 141; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA FÜÜSILISTE PUUETEGA kohta arvamuslugu!"

NARVA FÜÜSILISTE PUUETEGA INIMESTE ÜHING SPORTUNA MTÜ hetkeolukord

Juba 141 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1. Narva füüsiliste puuetega inimeste ühing SPORTUNA (edaspidi ühing) on vaba algatuse korras asutatud mittetulunduslik ühing, oma tegevuses tulu mittetaotlev ühing ühendab füüsiliste puuetega invaliidi staatusest inimesi, kes elavad Narva linnas. 2. Ühingul on oma pitsat, oma arve pangas ja oma sümboolika. 3. Ühing on EIL liige. 4. Ühing on Narva LIÜ õigusjärglane. 5. Ühing on asutatud ENSV konstitutsiooni § 49 alusel. 6. Ühingu juriidiline aadress: Vaivara 3-13, Narva. 1. ÜHINGU EESMÄRGID. 1. Organiseerida ja võtta osa üritustest, programmidest, projektidest, mis on mõeldud füüsiliste(liikumis)puuetega invaliididele Eesti Vabariigis ja teistes riikides. 2. Organiseerida ja osa võtta puhke-, spordi- ja kultuuriüritustest füüsiliste(liikumis)puuetega invaliidide jaoks; sõlmida lepinguid füüsiliste(liikumis)puuetega invaliididele ravi ja rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks. 3. Teha koostööd organisatsioonidega ja ettevõtetega füüsiliste puuetega invaliidide erialase hariduse andmisel ja väljaõppel uusima tehnoloogia abil. 4. Ühing osutab oma liikmetele juriidilist abi

NARVA FÜÜSILISTE PUUETEGA INIMESTE ÜHING SPORTUNA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.