Rohkema info nägemiseks:

MÄRJAMAA VALD, VARBOLA KÜLA, VARBOLA KESKUS 78 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 233; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄRJAMAA VALD, VARBOLA kohta arvamuslugu!"

MÄRJAMAA VALD, VARBOLA KÜLA, VARBOLA KESKUS 78 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Märjamaa vald, Varbola küla, Varbola keskus 78 KÜ põhitegevusalaks on Varbola külas, Varbola keskus 78 asuva elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine. Samuti esindab Ühistu liikmete ühiseid huve, näiteks eluruumide kasutamisega seotud teenused jms.

2023.a bilansimaht on 26960 eurot. Kokku esitati liikmetele arveid summas 19992 eurot, sh remondifondi maksed 7183 eurot.

Remondifondi vahendeid ei kasutatud.

Remondifondi tasu muudeti 2023.a kaks korda: - kuni 30.06.2023 oli see 0,7 eurot ühe ruutmeetri kohta; - alates 01.07.2023 tõsteti see 0,89 euro peale ühe ruutmeetri eest; - alates 01.11.2023 tõsteti see 1,24 euro peale ühe ruutmeetri eest.

Arutati erinevaid võimalusi, kuidas maja olukorda parendada. Kuna Kredexi toetuse abil täisrenoveerimisega edasiminek on takerdunud, siis on 2024. a plaanis teha korteriomanikele ettepanek liikuda edasi maja osalise renoveerimisega, alustades katuse ja elektrisüsteemiga.

2023. aastal tegeles juhatus koostöös haldusfirmaga järgnevate toimingutega: - haldusfirmaga lepingu sõlmimine; - korteriühistu põhikirja uuendamine; - väiksemate remonttöödega (lambipirnide vahetus, esimese trepikoja vaheukse korrastamine); - vahetati välja maja üldveemõõtja; - telliti prügisorteerimiseks uued prügikonteinerid; - telliti energiaaudit ja energiamärgis; - katuseremondi teinud firmaga suhtlemine garantiitööde suhtes; - kahjunõudega tegelemine; - remondifondi tasu tõstmine; - hooldusfondi loomine; - teenuslepingute uuendamine (elekter, prügivedu, kindlustus).

Lisatööjõudu ei palgatud.

MÄRJAMAA VALD, VARBOLA KÜLA, VARBOLA KESKUS 78 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.