Rohkema info nägemiseks:

AVITA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 286; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AVITA MTÜ kohta arvamuslugu!"

AVITA MTÜ hetkeolukord

Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Avita jätkas 2022. aastal asutatud Muusikateraapia Kliiniku töö arendamisega. Sõlmiti koostöölepingud Sotsiaalkindlustusametiga ja

Töötukassaga rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks, sujus koostöö perearstidega.

Nimetatud asutustega oli koostöö ka kõige tulemusrikkam. Endiselt tehti intensiivset koostööd ProVida Kliinik OÜ-ga, samuti säilis kontakt

Tallinna Ülikooliga ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiaga (EMA). MTÜ Avita sõlmis erinevate reh. teenuste osutamiseks koostöölepinguid OÜ- dega, nagu ML Koolituse ja Teraapiad OÜ, LahesLab OÜ, OK Performance, OÜ Tuuli Tallid ja palkas tööle käsunduslepingu alusel uusi spetsialiste.

Peamisteks töövormideks olid individuaalsed kohtumised reh. teenuste raames. MTÜ Avita Muusikateraapia Kliiniku ruumides viidi läbi ka avalikke muusikateraapia rühmatöid ja Euroopa Muusikateraapia Päev laiemale publikule, muusikateraapia koolitus Tartu lasteaedade muusikaõpetajatele, motivatsioonipäevad asutuste meeskondadele. Jätkusid Malle Luik'e loengud ja töötoad Tallinna ülikooli eripedagoogika üliõpilastele, töö Eesti Muusikateraapia Ühingu muusikaterapeudi kutse omistamise hindamiskomisjonis ja Eesti Loovteraapiate Ühingu loovterapeut- muusikaterapeudi kutse omistamise hindamis- ning kutsekomisjonis.

Malle Luik osales ettekandega ülemaailmsel muusikaterapia kongressil Vancouveris (CAN) ja endiselt juhib ta muusikateraapia supervisiooni töögruppi Euroopa Muusikateraapia Föderatsiooni (EMTC) töögrupis.

Ühingu juhatuse liige Ülle Kuusik panustas aktiivselt 2023.a. logopeedi ja eripedagoogi teenuse pakkumisega lastele.

Mittetulundusühing Avita täitis 2023. aastal ühingu põhieesmärki Muusikateraapia Kliiniku töö järjepideva arendamisega ja teenuste osutamisega, e. kaasa aitamisega laste ja täiskasvanute vaimse tervise edendamisele ning säilitamisele.

AVITA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.