Rohkema info nägemiseks:

KOSE VALD, ARDU ALEVIK, PALA TEE 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE VALD, ARDU kohta arvamuslugu!"

KOSE VALD, ARDU ALEVIK, PALA TEE 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pala tee 10 korteriühistu tegevuse eesmärk on Harju maakonnas, Kose vallas, Ardu alevikus, Pala tee 10 asuva korterelamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega korteriomanike ühiste huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. 2022.a.valis korteriomanike üldkoosolek 4-liikmelise juhatuse.

2022.a. toimus üks üldkoosolek, kus kinnitati Pala tee 10 korteriühistu uus põhikiri.

2022.aastal tegeleti elamu üldkasutatavate ruumide, tehnosüsteemide ja territooriumi hoolduse ning korrashoiuga. Tasutakse Swedbank AS-lt 2014.aastal elamu renoveerimiseks saadud pikaajalist pangalaenu, laenuintresse ja SA Kredex laenukäenduse (tagatistasu) intresse.

2022.a.viidi lõpule eelmisel aastal ART Elekter OÜ poolt alustatud tööd elamu elektrsüsteemi puuduste kõrvaldamiseks (töö maksumus 4986 €);

Ecoscan OÜ poolt teostati fassaadipesu (5533 €). Oluliste hooldustöödena teostati soojussõlme kontroll, seadistamine, küttefiltri puhastus ja soojusvaheti keemiline läbipesu ning küttesüsteemi välianduri ümberpaigaldamine sobivamasse kohta.

KÜ-l on 2020.a. sõlmitud elektrienergia ostu leping Eesti Energia AS-ga, fikseeritud hinnaga kolmeks aastaks, tähtajaga 30.juuni 2023.a.

KÜ-s on üks osalise tööajaga töötaja- raamatupidaja. Muru niitmine toimub töövõtulepingu alusel töötava isiku poolt, kellele makstakse tasu niitmiskordade alusel, vastavalt üldkoosoleku poolt kinnitatud määrale.

Trepikodade koristamine toimub KÜ poolt sõlmitud teenuse osutamise lepingu alusel, ühe kuu koristuse tasu on 139 €, lisandub koristus-ja puhastusvahendite kulu.

KÜ juhatuse liikmetele töö eest tasu ei maksta.

KOSE VALD, ARDU ALEVIK, PALA TEE 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.