Rohkema info nägemiseks:

JOHANNES KÄISI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 132; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JOHANNES KÄISI SELTS kohta arvamuslugu!"

JOHANNES KÄISI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Johannes Käisi Selts on asutatud 20. veebruaril 1990.aastal. Johannes Käisi Seltsi liikmeskond väärtustab kooliuuenduslase Johannes Käisi pedagoogilist pärandit selle teadvustamise, uurimise, hoidmise, tutvustamise ja praktilise rakendamise kaudu.

Eesmärkide saavutamiseks on seltsi peamised tegevused: 1) aastakonverentsi ja suvekooli korraldamine, 2) hariduslooliste näituste, seminaride ja kokkutulekute korraldamine, 3) haridusloolise ainese kogumine ja säilitamine, 4) informatsioonilise ja õppematerjali väljaandmine ning kirjastamine, veebilehe haldamine, 5) füüsiliste ja juriidiliste isikute tunnustamine, 6) võimaluste loomine ühingu liikmetele osaleda aktiivselt haridusvaldkonna küsimuste lahendamises ja arendada organisatoorset võimekust, 7) Eesti ja rahvusvahelistes haridusprogrammides osalemine, 8) koostöö lähedasi eesmärke taotlevate seltside ja asutustega kodu- ja välismaal, 9) tuluõhtute ja korjanduste korraldamine ning projekti taotluste esitamine oma põhikirjaliste eesmärkide teostamiseks ja vahendite leidmiseks.

1990. aastast antakse koos Peri Põllumajandusliku OÜ-ga välja Johannes Käisi nimelist preemiat.

Reeglina määratakse Johannes Käisi nimeline preemia koolis või haridusorganeis töötavale pedagoogile, kes väärib tunnustust oma praktilise tegevusega, on silma paistnud Johannes Käisi pedagoogilise pärandi või teiste kooliuuenduslike ideede rakendamise ja propageerimisega või oma töökogemuste tutvustamisega. 2022. aasta preemia laureaadiks on Põlva kooli õpetaja Karl Tammiste.

JOHANNES KÄISI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.