Rohkema info nägemiseks:

AST-INFO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 80; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AST-INFO MTÜ kohta arvamuslugu!"

AST-INFO MTÜ hetkeolukord

Juba 80 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ AST-INFO põhitegevuseks olid aruandeperioodil info- ja IT teenused, foto- ja videotööd.

Majandusaastal oli tulu kokku 5 366 eurot. Aruande aastal soetati põhivara summas 1 235 euro eest.

Aruandeperioodil toimunud tegevustest väärib esile tõsta järgmist:

IT projekt.

Osutati IT teenust – erinevate sotsiaalsete projektide kodulehtede serverimajutust (webhosting) ning sisuhaldus (neist mahukamad: www.kodanikuportaal.eu , www.usaldus.ee , www.tubakavaba.ee , www.video.usaldus.ee , www.foto.usaldus.ee , www.naerulind.net , www.kebala.ee , www.cppo.eu , www.brg.pics www.tbnestonia.org)

Foto- ja videoprojekt.

Projekti tegevused panustavad järgmistele tulemustele.

Eesti kristlike konfessioonide, oikumeeniliselt orienteeritud organisatsioonide, kristlike haridusasutuste ning kogukonnavõrgustiku elus toimuvate sündmuste foto- ning videojäädvustus. Toodetud audio-visuaalne materjal avaldati eeskätt sotsiaalmeedia keskkonnas ning asjaomaste organisatsioonide siseringis. Visuaalse meedia vahenditega tõsteti esile ühiskonda ülesehitavaid eetilis-moraalseid väärtusi.

Eraldi märkimist selles osas väärib koostöös Eesti Kirikute Nõukoguga. Valmis videoklippide seriaali: „Valgamaa kirikud: videod“. Toodeti 25 videoklippi.

Jätkus EELK diakooniatööd tutvustavate videoklippide tootmine.

Koostöös Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Konsistooriumiga koostati 2 Ukraina teemalist fotoraamatut: Rahu poole ja Towards Peace.

Tehtud foto- ja video kaastööd kultuuriportaalile www.slavia.ee

Vahendid.

Projekti vahendid moodustusid tasuta vabatahtlikust tööst, ning majandustegevusest. Töid teostatud järgmistele olulisematele tellijatele:

SA Väärtustades Elu, MTÜ Raadio 7 UCB MEEDIA, Harkujärve Kogukonnakeskus MTÜ, Sillamäe Lastekaitse Ühing MTÜ, Peace Child

Estonia, Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus MTÜ, Eesti Kirikute Nõukogu, EELK Diakoonia- ja Uhiskonnatöö SA, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku

Harkujärve kogudus ja Afterimages OÜ.

Erinevate kristlike ja heategevate organisatsioonide tegevust toetati töise panusega (oma osalusega), mille rahaline väärtus on hinnanguliselt üle 4000 EUR (hinnasoodustus teostatud töödele).

MTÜ AST-INFO on jätkusuutlik tegevuse jätkamiseks ka 2023. aastal.

Juhatus on 1 liikmeline: Urmas Roos - juhatuse liige.

AST-INFO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.