Rohkema info nägemiseks:

HOONEÜHISTU SEVERNÕI -7 TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 398; jälgijaid - 111. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOONEÜHISTU SEVERNÕI -7 kohta arvamuslugu!"

HOONEÜHISTU SEVERNÕI -7 TÜH hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 111 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on garaaziomandite eseme osaks olevate ehitiste ja mõtteliste osade ühine majandamine ja garaaziühistu liikmete ühiste huvide esindamine.HÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3 – liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. 2022.a. majandustegevuse aastakava järgi hakkasime korjama vahendeid hooldustasudeks. Juhatuse liikmete tasu ei ole makstud

Revisjoniakt.

Vastavalt HU Severnoi-7 reg 80050472 koosoleku protokollile viis revisjonikomisjoni liige Marina Mjagkaja kod 46110083712 isikus läbi garaažiühistu Severnoi-7 2022.a. majandus-ja finaatstegesuse revisjoni. Revisjoni käigus kontrolliti: 1. Aruandeperioodi majandusplaani täitmine 2. garaažiühistu juhtdokumendid 3. töövõtulepingute vastavus Töö- ja volaõigusseadusandlusele. Finantstegevuse ja raamatupidamisarvestuse revisjoni käiguskontrolliti.

1. kassa ja kassaraamat Kassadokumentide vormistamine ja õiglaegsus vastavad kannetele kassaraamatus. Kõik väljaminekudokumendid on põhjendatud ja kinnitatud. Jääk kassas seisuga 31.12.2022.a. moodustab 00.00 euro.

2. arveldusarve ja selle väljavõtted.

Pangaoperatsioonide kontroollimisel rikkumisi ei avastatud. Jääk Hansapangas seisuga 31.12.2022.a. moodustab 5175,39 euro.

Arveldusoperatsioonid on teostatud seaduslikult ja majanduslikult põhjendatult. Kõik arveldusdokumendid vastavad garaažiühistu raamatupidamise sise-eeskirjadele.

Revisjoni käigus kontrolliti: 3. arveldused tarnijate ja töövõtufirmadega. Teodtatud arveldused tehtud tööde eest on põhjendatud ja tõendatud saatedokumentidega, kulutused vastavad majandustegevuse aastaplaanile. Võlgnevuse jääk seisuga 31.12.2022.a. moodustab 363,94 euro.

4. aruadealused summad aruadealused summad on väljaantud seaduslikult ja majandustegevusega põhjendatult, kooskõlas raamatupidamise sise –eeskirjadega. Võlgnevuse jääk aruandelise isiku ees seisuga 31.12.2022.a. moodustab 5,30 euro.

5. maksude arvutamise õigsus ja nende tasumise õigeaegsus. Palgafondi on kasutatud seadualikult ja õiguspäraselt vastavalt kinnitatud majandusaasta eelarvele.

6. raamatupidamine (cid:127) raamatupidamisarvestus vastab kehtivale Raamatupidamise seadusele. (cid:127) raamatupidamisdokumentide algarvestus on õige. (cid:127) raamatupidamisarvestuse sise-eeskirjad on olemas vastavalt nõuetele. Revisjonikomisjoni liige tuvastas, et juhtimine, asjaajamine, majandustegevus ja raamatupidamisarvestus garaažiühistus Severnoi-7 vastab eesti Vabariigi seadustele ja kohaliku omavalitsuse õigusaktidele, mis tagab ühistu juhtimise seaduslikkuse.

Arveldusoperatsioonid on teostatud seaduslikult ja majanduslikult põhjendatult.

Marina Mjagkaja HU Severnoi-7 revisjonikomisjoni liige Allkirjastatud digitaalselt

Vastavalt HU Severnoi-7 reg 80050472 koosoleku protokollile viis revisjonikomisjoni liige Marina Mjagkaja kod 46110083712 isikus läbi garaažiühistu Severnoi-7 2022.a. majandus-ja finaatstegesuse revisjoni. Revisjoni käigus kontrolliti: 1. Aruandeperioodi majandusplaani täitmine 2. garaažiühistu juhtdokumendid

HOONEÜHISTU SEVERNÕI -7 TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.