Rohkema info nägemiseks:

KOGUKONNA ARENGU ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOGUKONNA ARENGU ÜHING kohta arvamuslugu!"

KOGUKONNA ARENGU ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse alused, liikmeskond ja juhtimine

Kogukonna Arengu Ühing on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing. Ühingu tegevuse eesmärkideks on liitumine kogukonna arengule ja kodanikuühiskonna edendamisele suunatud projektide ja programmidega; kohaliku arengu toetamine; probleemide ennetamisele orienteeritud süsteemi kujundamine ja ühtne tegevus selle realiseerimisel; seltsitöö ja isetegevuse arendamine kohalikul tasandil, võrgustikutöö teiste mittetulundusühendustega Eestis ja välismaal ja Ühingu liikmete ühiste huvide eest seismine.

Missioon: toetada kohalikku arengut ja arendada kodanikuühiskonda.

Visioon: kaasav ja jätkusuutlik kodanikuühiskond nii kohalikul kui riiklikul tasandil.

Oma eesmärkide saavutamiseks tegutseb Ühing järgmistes tegevusvormides: 1. teeb ettepanekuid riigivõimu- ja valitsemisorganitele ja kohalikule omavalitsusele; 2. sõlmib lepinguid juriidiliste kui ka füüsiliste isikutega; 3. korraldab üritusi, kursusi, seminare, laagreid, koolitusi, konverentse, nõustamist ja muu; 4. maksab stipendiumi Ühingu tegevuses osalejatele/taotlejatele; 5. osutab teenused vastavalt ühingu eesmärkidele.

Kogukonna Arengu Ühingu juhatuse liige ja tegevjuht 2022 aastal oli Svetlana Sazhina ja vabatahtliktena Vlad Ossik, Olga Sergejeva, Nikita Naumov, Darja Ivanova, Nikita Strekalov,

Anna Tereštšenko ja Tereza Pitsnekova.

AASTA TEGEVUS

Kogukonna Arengu Ühingu tegevus on 2022 aastal jaotatud kahe valdkonna vahel:

Organisatsiooni arendamine ja kohaliku tasandi tegevus 1.

Eesmärgipärane projektitegevus ja teenuste osutamine.

2.

1. ORGANISATSIOONI ARENDAMINE

Meeskondlike ja individuaalsete kompetentsuste arendamiseks, mida saaks kasutada organisatsiooni tegevuse tõhustamiseks, osales KAÜ erinevatel koolitustel nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil.

KOHALIKU TASANDI TEGEVUS

TEGEVUSED: 1. Vabatahtlike klubi töö:

Otsustasime lõpetada tööpraktika pakkumist töötutele inimestele.

(cid:127)

Jätkame koostöö kohalike koolidega, MTÜdega erinevate projektide/programmide raames.

(cid:127)

Jätkuvalt osaleme Teeme Ära korristamise kampaanis/ algatuses 2022 a. maikuus.

(cid:127)

Abi ja nõustamist on saanud 8 perekonda/liikmeid.

(cid:127) 2. Erinevate teenuste osutamine projektide/ürituste raames 1. Projekti meeskond on kirjutanud projekte kohalikesse taotlusprogrammidesse ja toetanud ning andnud partnerite esitatud projektidele kaaskirju partnerina ning vajadusel avaldanud toetust nende esitamisele erinevatesse taotlusprogrammidesse. Kuid kahjuks ühtegi toetust otseselt ise ei ole saanud, vaid toetasime rahaliselt ühe projekti kus võtsime otseselt osa ning kaasa lõime projekti partnerina erinevates üritustest.

2. Organisatsioon on arendanud pidevalt ka oma võimet pakkuda teenuseid teistele samas piirkonnas või mujal tegutsevatele mittetulundusühendustele, mis lähevad kokku kogukonna

KOGUKONNA ARENGU ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.