Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, ÕHTU PST 36 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 123; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, ÕHTU PST 36 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Õhtu puisestee 36 alustas tegevust 1998 aasta oktoobris. Tegevuse eesmärk on Tapal Õhtu pst 36 asuva korterelamu korterite ja maatüki mõttelise osa ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ Tapa Õhtu 36 koosneb 8 korterist. Korteriühistu tööd korralda kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse esimehele on makstud töötasu 674 eurot bruto, millest siis kuuluvad tasumisele seadusele ettenähtud maksud.

2016 aastast alustati maja renoveerimistöödega, tänaseks on teostaud soojussõlme renoveerimine, vee-ja kanalisatsioonitrasside uuendamine ja korteritesse on paigaldatud kaugloetavad veemõõtjad.

2020 aastal telliti projekt välisilme parendamiseks ja fasaadi soojustustamiseks firmalt RProjektid OÜ-st summas 1400 eurot.

Punkt 3: Majanduskava arutelu käigus vaadati üle kõik majanduskava 2022-2023 (lisa 4) read ja tehti alljärgnevad otsused: 1. Kinnitati raamatupidamisteenuse töötasu hinnatõusu (53€/ kuus), juhatusel sõlmida üldkoosolekule esitatud leping(lisa 5) ; 2. Kinnitati haldus tasuks 20,47€/korter/kuus; 3. Kinnitati hooldustasuks 0,219 €/m2; 4. Kinnitati reservkapitali viimine vastavusse KrtS nõutavale tasemele 2€/m2 kohta, mis teeb kokku 860€, (täna on 349€ väiksem). Raamatupidajal teha vastav raamatupidamislik kanne remondifondi kogutud rehaliste vahendite arvelt; 5. Otsustati kaasomandi osa kindlustada, üldkoosolek volitab juhatusel leidma soodsaim kindlustusselts ja sõlmima antud seltsiga kindlustuslepingu kaasomandi osa kindlustamiseks.

Hääletus tulemus: 6 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 4: Soojasõlme rekonstrueerimise käigus paigaldada soojusvaheti koos vajalike lisaseadmetega, et vältida üldküttetorustikust masuudi ja muu sodi sattumist maja küttesüsteemi. Üldkoosolek volitab juhatusel välja selgitama vähempakkumise teel (3 pakkujat vähemalt) soodsaim tööde teostaja. Sõlmida leping ja teostada tööd enne järgmise kütteperioodi algust. (orienteeruv maksvus 3000€, mis makstakse remondifondist).

Hääletus tulemus: 6 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

a. 5: KÜ Õhtu pst 36 põhikiri (lisa 6) loeti koos läbi ja juhatuse liige Olivar Kits selgitas põhikirja punktide sisu. Korteriühistu täiendavaks nimeks kinnitati põhikirjaga „KÜ Õhtu pst 36“). Edastatud korteriühistu KÜ

Õhtu pst 36 põhikir muudatusi ei vajanud ja kinnitati üldkoosoleku poolt.

Hääletus tulemus: 6 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Punkt 6: Muud teemad: a. Tehti ettepanek, et kes soovib enne küttesüsteemi renoveerimist radiaatoreid vahetada siis võib seda teha. Korteriomanikud peavad paigaldama vaid sama soojusvõimsuse ja küttevee läbilaskvusega radiaatorid, (kulud jäävad korteriomaniku kanda); b. Soetada ühistule nõuetekohane lipp ja lipualus ja paigaldamiseks redel. Lipuheiskamise korraldavad elanikud koostöös majahoidjaga; c. Aias olevale elektripostile paigaldada võimalusel valgustus. Juhatus võtab selgust palju see maksma lähek koos vajaliku õhuliini vedamise ja anduritega välivalgustite paigaldamisega; d. Soetata 2 jalgratta hoidjat (4 ratta kohaga ühel hoidjal); e. Pesunöörid vajavad vahetamist.

Vajalike tööde kulud kaetakse remondifondist.

Hääletus tulemus: 6 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

TAPA VALD, TAPA LINN, ÕHTU PST 36 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.