Rohkema info nägemiseks:

RAPLAMAA KUTSEHAIGETE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 70; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLAMAA KUTSEHAIGETE ÜHING kohta arvamuslugu!"

RAPLAMAA KUTSEHAIGETE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Raplamaa Kutsehaigete Ühing loodi 1998 aastal. Ühingus on 25 tegevliiget. Me tegutseme vabatahtlikuse alusel, abistame maakonnas elavaid kutsehaigeid kes meie poole oma probleemidega pöörduvad. Palgalisi töötajaid ei ole.

Ühingut juhib kolmeliikmeline juhatus.

Meie tegevuse eesmärgiks on maakonnas elavate kutsehaigete huvide, õiguste ja vajaduste esindamine, edendamine ja kaitsmine koostöös riigiasutustega.

2022 aastal toimus üks üldkoosolek ja üks suvekool, üks infopäev Mahlametsas.Külastus Botaanika aeda.Viinamarja päev Roogoja talus.Samuti väljasõit Kirna Mõisa. Vastavalt vajadusele toimuvad nõustamised telefoni teel.Osalemine

Eesti kutsehaigete Liidu korraldatavatel seminaridel Pärnu Viiking SP 2x aastas.

Ühingu liikmetele organiseerisime teatrietenduste ühiskülastused,.

Koolitused Rapla Maakonna Puuetega Inimeste Koja poolt.Samuti osalesime ka Rapla Maakonna Puuetega Inimeste

Koja poolt korraldatud suveseminaril .

raamatupidamise aastaruanne kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni raamatupidamiskohuslase finantseisundi ja - tulemuse ning rahavoo kohta ning annab RP seaduses nõutud informatsiooni.

Oleme jätkusuutlik organisatsioon.

RAPLAMAA KUTSEHAIGETE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.