Rohkema info nägemiseks:

RAHVATANTSUANSAMBEL KANDALI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 159; jälgijaid - 40. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAHVATANTSUANSAMBEL KANDALI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAHVATANTSUANSAMBEL KANDALI MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rahvatantsuansambel Kandali tegutses 2022.aastal juba väljakujunevas tavapärases rütmis.

Teeme tantsutunde igal esmaspäeval, kordame vanu ja katsetame uusi tantse. Kuna tantsijate koosseis on pika staazhiga ja omavahel harjunud, siis me ei tee reklaami täiendavate tantsijate juurde leidmiseks. Seda pärsib ka meie repertuaar. Olemasolevad tantsijad on võimelised niiöelda une pealt esitama 25-30 tantsu ja mõningase meeldetuletamisega paraja hulga veel lisaks. Kuna meie repertuaar on omanäoline ja suures osas vaid meie rühmas tantsitav, siis juba oskajaid tantsijaid mujalt juurde leida on pea võimatu. See tähendab, et ükspuha kui kogenud tantsija, kes soovib meiega liituda, peab alustama ... algusest. Kuna meie koosseis vananeb, siis tulenevalt teeme järeleandmisi ka repertuaaris. Mõned füüsiliselt keerukamad tantsud ongi juba jäänud meie ajalukku.

Mida tegime 2022 aastal peale tantsutundide.

Taaskord esinesime Maardus kevadlaadal maikuus ja septembris tantsisime jälle Maardus sügislaadal. Oleme selle laada pidev esineja. Aasta lõpus tegime ometi teoks ammuse soovi - oktoobris oli meie esmakordne reis Aafrikasse. Külastasime Marokot ja osalesime Aafrika suurimal rahvatantsufestivalil Marrakechis.

Siinkohal ka meie selle reisi video ja pildigaleriide sisu, mida saab jälgida me kodulehelt www.kandali.ee

Marrakech Folklore Days Istanbul ja Turkish Air

Marrakech Folklore Days Marrakechi linnas

Marrakech Folklore Days Festivali esimene päev

Marrakech Folklore Days Festivali teine päev

Marrakech Folklore Days Väljasõit Ourazazatesse jm.

Marrakech Folklore Days Väljasõit Essaouirasse ja ookeani äärde

PILDID:

Maroko Marrakechi linnas

Maroko Marrakech 4th Folklore Days 2022

Maroko Ouarzezete ja mujal

Maroko Essaouira ja mujal

RAHVATANTSUANSAMBEL KANDALI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.