Rohkema info nägemiseks:

MAJAOMANIKE ÜHISTU MAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 43; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAJAOMANIKE ÜHISTU MAJA kohta arvamuslugu!"

MAJAOMANIKE ÜHISTU MAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Majaomanike ühistu MAJA majandustegevus seisnes 2023. aastal juhatuse liikme poolt tehtavatest järgmistest tegevustest: 1. Ühistu liikmete poolt perioodiliselt laekuvate sihtotstarbeliste maksete kogumine ja arvestuse pidamine laekuvate summade üle; 2. Arvestuse pidamine majaomanike poolt tarbitud vee osas ja vee tarbimise eest esitatud arvete tähtaegne tasumine; 3. Tasumine MÜL-le Trummitrassid prügimajanduse korraldamise, prügikonteinerite rendi ja Trummi tänaval asuva prügimaja korrashoiu eest; 4. Ühistu igapäevane asjaajamine, finantsarvelduste ja raamatupidamise korraldamine; 5. MÜ Maja esindamine ja oma liikmete huvide kaitsmine Majaomanike Ühistute Liidus Trummitrassid, sh osalemine MÜL Trummitrassid koosolekutel.

Kuna varasemalt ei olnud ühistu liikmed suutnud omavahel kokku leppida Maja ühises renoveerimises, korraldas enamus ühistu liikmeid 2023.

aastal enda boksi välisfassaadi ja selle putosa värvimise individuaalselt. Kuna enamuse bokside juures teostas töid üks ja seesama firma, jäi

Maja üldine välimus ühtlane. Värvimata jäi boks B, mis oli värvitud mõni aasta varem ja mille juures on märgata ka väikest värvitooni erinevus ning boksid L ning M, mille fassaadi juures ei tehtud midagi. Lisaks puhastasid boksid A ja L survepesuriga enda bokside katused sinna kogunenud mustusest ja samblast.

2023..aasta juunikuu alguses vahetas AS Tallinna Vesi välja MÜ Maja peaveemõõtja kaugloetava arvesti vastu, kuid enne seda oli vaja välja vahetada enne veemõõtjat asuv MÜ Maja veemagistraali kuulkraan. Kuulkraani vahetus teostati oma jõududega, ühistu kuluks jäi vaid kuulkraani maksumus. Lisaks sellele vahetas AS Tallinna Vesi välja Trummi tänaval asuva MÜ Maja veemagistraali sulgventiili, mistõttu oli mõni püev häiritud ka liiklus Trummi tänaval. Nimetatud tööd ei toonud kaasa kulusid MÜ-le Maja, AS Tallinna Vesi tasus teostatud tööde eest ise.

Majaomanike ühistul Maja ei olnud 2023. aastal ühtegi palgalist töötajat. Ühistu juhatuse liikmele mingit tasu ega kompensatsiooni ei makstud ja ühtegi soodustust ei tehtud. Kogu tegevus toimus ühiskondlikel alustel.

MAJAOMANIKE ÜHISTU MAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.