Rohkema info nägemiseks:

ZONTA VILJANDI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ZONTA VILJANDI KLUBI kohta arvamuslugu!"

ZONTA VILJANDI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Zonta Viljandi Klubi eesmärk ja tegevuspõhimõtted tulenevad Zonta Internationali eesmärgist ja põhimõtetest. Klubi töö põhieesmärgiks on abistada, väärtustada, tunnustada naise positsiooni ühiskonnas, edendada naisteseaduslikku, poliitilist, majanduslikku, kasvatuslikku, tervislikku ja ametialast seisundit heategevuse kaudu. Aidata edendada rahu ja üksteisemõistmist inimeste ja rahvaste vahel, edendada seaduslikkuse, inimõiguste ja põhivabaduste austamist ning pöörata heategevuse kaudu ühiskonna tähelepanuabivajajatele. Viljandi Zonta Klubi kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 12.11.1993.a. mittetulundusühinguna. MTÜ Zonta Viljandi Klubi põhiprojektiks on välja anda õppestipendium, mille eesmärk on tunnustada ja innustada loodus- ja reaalainetehuvilisi Viljandimaa tütarlapsi. Stipendiumi taotlemiseks korraldatakse igal aastal avalik konkurss vastavuses stipendiumi statuudiga ja konkursi võitjale antakse novembrikuus üle stipendium suurusega 580 eurot.

Eesmärkide saavutamiseks vajalike vahendite hankimiseks korraldab klubi koosolekuid, seminare, konverentse, näituseid, kontserte, vastuvõtte, korjandusi, õnneloose ja zonta sümboolikaga suveniiride ja meenete müüki. Oleme saanud annetusi ja sponsortoetusi ettevõtetelt, eraisikutelt ja teistelt MTÜ-delt. Klubi võib arendada ka muud tegevust, mis ei ole vastuolus Eesti

Vabariigi seadusandlusega ja klubi põhikirjaga. MTÜ Zonta Viljandi Klubi tulud moodustuvad liikmemaksudest, varalistest annetustest, sponsorlusest, taotlusprojektidest, ühingu muust tulust, mida võidakse saada ühingu põhikirjalisest eesmärkidest tulenevast muust tegevusest.

ZONTA VILJANDI KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.