Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU AIANDUSE JA MESINDUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU AIANDUSE JA kohta arvamuslugu!"

PÄRNU AIANDUSE JA MESINDUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Pärnu Aianduse ja Mesinduse Selts 2023.a. majandusaasta aruanne/TEGEVUSARUANNE on üksikliikmetest koosnev organisatsioon, mis tegutseb aianduse, kodukultuuri ja rahvakultuuri arendamisega Pärnumaa piirkonnas. Pärnu Aianduse ja Mesinduse Selts (Pärnu AMS) loodi 1919 aastal ja ta lagunes 1940aastal. Selts taaselustati 1959.a. 72 liikme poolt. Peamiseks tegevuseks oli loengute korraldamine. Puudusid hooned ja käidi koos juhuslikes kohtades.

1970-1978 aastate jooksul ehitati välja olemasolevate hoonete kompleks.

1985 aastal oli seltsis 1562 liiget. 1989 aastal organisatsioon taas lagunes. 2004.aastal rahapuudusel müüdi 2004.a. pool kinnistustEesti 4H-le 10 aastase järelmaksuga.

2006.aastal taaselustati aiandusalased koolitused ning nõustamised.

Hetkel on Pärnu Aianduse ja Mesinduse Seltsi ruumides tegutsemas ringid ning folkloorirühmad, mis on võtnud osa kõigist maakondlikest ja teistest erinevatest kultuurisündmustest. Hetkel tegutsevad rühmad on: Kunglarahvas, Tõmba-Jüri, Spelmanslag, Rannalised. Nii Kunglarahvas, Tõmba-Jüri kui

Spelmanslag kuuluvad kõik Pärnu Aianduse ja Mesinduse Seltsi alla, nad ei ole eraldi MTÜ -d.

Pärnu Aianduse ja Mesinduse Selts on korraldanud Rääma Folklooripäeva juba 26.aastat ja nii ka

Rahvusvahelist Balticat on jäänud organiseerima Pärnu Aianduse ja Mesinduse Selts. Sel aastal oli 19 kollektiivi ning esinemisi toimus 6 tundi järjest.

Pärnu Aianduse ja Mesinduse Selts on võtnud oma südame asjaks rahvapärimus koolituste tegemist (

Mardipäev, Kadripäev, Vabariigi aastapäev, Vastlapäev jne) ning ka nende ürituste läbiviimist. Kahjuks on viirused ja haigused olnud mitmel üritusel takistavaks teguriks.

Meie iga aastased jõulupeod on alati väga oodatud. Samuti kohvikklubi õhtud, kus on alati mõnusalt palju rahvast.

1.oktoobril toimus meil Rahvusvaheline muusikapäeva kontsert ja esinemas oli peale Rannaliste,

Ukerdajate veel oma sooloprojektiga Evelin Laanesaar ning külalised kaugemalt olid naisansambel

Leedust, kelle etteaste oli nii tugev ja võimas, et aplauside saatel kutsuti veel tagasi laulma.

Koos kogukonnaga toimub meil alati puudetalgud ja koristustalgud ning teeme tihti arutelusid, et hoida oma maja tööl ja soe ka rasketel aegadel, kuna oleme suures osas isemajandavad.

Meie koostöö Rahvakultuurikeskusega on olnud samuti aktiivne ja oleme saanud teha koos mitmeid koolitusi.

Oleme ostnud õuemajja kangasteljed, et meil oleks ka kangakudumiserõõmu.

Oleme lasknud teha pesuruumis/tualetis remondi, vahetanud uued elektrijuhtmed, ostnud 2 õhksoojuspumpa, ostnud igal aastal talvepuud, ostnud teenuse teede lahti lükkamiseks, vahetanud kahe korruse aknad, välisukse jne.

Igal aastal oleme parendanud maja olukorda. Kahjuks viimasel aastal oli suureks mureks kõrge elektrihind ning ka puude hinnad on läinud kallimaks ning see on pannud meid mõtlema palju mõistlikkusele ning kulutusi üle vaatama. Maja hoiame lahti siiski vastavalt ringitegevusele, et siis

PÄRNU AIANDUSE JA MESINDUSE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.