Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA ARENGUPUUDEGA INIMESTE TUGIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA ARENGUPUUDEGA INIMESTE kohta arvamuslugu!"

TALLINNA ARENGUPUUDEGA INIMESTE TUGIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Läbi tegevusajaloo, alates 1991 aastast, on ühingu tegutsemise eesmärk kindlalt pühendunud erivajadustega inimeste heaolu tagamisele ootuses, et ühiskond tunnistab meie vajadusi ja õigusi. Seniseks on saavutusi,kus julgeme tunda meiega arvestamist. Aga ikka hoiame tähelepanu jätkuvalt koostöö viljadel ja innovaatiliste lahendite pakkumistel.

PUUETEGA INIMESTE ÕIGUSTE ESINDAMINE JA HUVIDE KAITSE.

1. normaalne elu - see tähendab kasvada ja elada kodus, vajadusel tugiteenuste toega 2. elamisväärse elu kindlustamine erihoolekandes, sõbralik, inimlik, kodune, 3. eestkostjal, hooldajal aidata oma funktsiooni täita - tugi-ja abiteenuste kättesaadavus, asendushooldaja, abistaja. isikuabi.

4.Info kättesaadavus paremaks, kompaktseks, et lausa komistades leiad linnaosade või linna kodulehtedelt trükised jm.

5.Teeme tööd, et olla nähtaval ja häälekad, loodame ühiskonna igakülgsele mõistmisele ja toetusele, nii otseselt abivajajale kui ka võrgustikule.

Lastest on saanud noorukid, täiskasvanud ja lastevanemaist pensionärid. Tagasivaatena tunnistame, et on teatud saavutusi olnud, meie huvisid ja õigusi arvestatud Tallinna tasandil.

Meeleolukam meenutus suveprojektist ÕUESÕPPEPÄEV. Seegi sai idee aktuaalsest arutelust ühiskonnas, kas lubada rannaaladel ehitustegevust. Tegime väljasõidu Juminda – Pärispea rannikualal ja skandeerisime – JÄTKE MEIE RANNAD. See on meie toetusavaldus ühiskonnale.

TALLINNA ARENGUPUUDEGA INIMESTE TUGIÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.