Rohkema info nägemiseks:

EESTI VABAHARIDUSLIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VABAHARIDUSLIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI VABAHARIDUSLIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Vabaharidusliit (EVHL) on üleriigiline valitsusväline katusorganisatsioon, mis ühendab haridusele suunatud mittetulundusühinguid, kodanike ühendusi ja vabahariduslikke koolitusasutusi.

Eesti Vabaharidusliidu missioon on vabahariduse teadvustamine ühiskonnas ja liikmete toetamine kodanikuühiskonna arendamiseks vajaliku õpikeskkonna loomisel. Meie põhieesmärk on elukestva õppe väärtustamine vabaharidusliku mõtteviisi levitamise ja kodanikuühiskonna arendamiseks vajalike võtmepädevuste kujundamiseks.

Eesti Vabaharidusliit MTÜ jätkas aruandeaastal oma põhikirjalist tegevust sh jätkusid huvikaitselised tegevused vabahariduse teadvustamisel ühiskonnas.

Aruandeaastal toimus tegevuste elluviimine vastavalt kinnitatud tegevuskavale ja eelarvele alljärgnevates valdkondades: 1. RAHVUSVAHELINE TÄISKASVANUHARIDUSE KOOSTÖÖ

Oleme esindatud, räägime kaasa ja korraldame huvikaitse tegevust rahvusvahelisel tasandil.

Koostööpartneriteks on European Adult Education Association (EAEA), European Basic Skills

Network (EBSN), Balti- ja Põhjamaade täiskasvanuhariduse katusorganisatsioonide võrgustik (Nordic Folkbildung) ja Baltimaade elukestva õppe koostöövõrgustik.

2. PROJEKTIPÕHINE TEGEVUS

Põhikirjaliste eesmärkide elluviimise toetamiseks toimusid 2022. aastal tegevused järgmistes projektides:

Erasmus+ strateegilise koostöö arendusprojekt A Step forward in Wellbeing in the field of (cid:127)

Adult Education 2019 – 2022

Projekt keskendub heaolu loova õpikeskkonna tagamisele täiskasvanuhariduses.

Projekti pikendati kuni 31.12.2022. Projekti koduleht: http://projectwellness.eu

Erasmus+ strateegilise koostöö arendusprojekt „Smart outreach by informing, inspiring and (cid:127) engaging adult learners“ 01.10 2020 – 30.11.2022

Projekt keskendub kaasaegsetele teavitustegevustele täiskasvanuhariduses. Projekti laiem eesmärk on suurendada täiskasvanute huvi õppimise vastu, kasutades uusi ja kaasavaid viisid potentsiaalsete täiskasvanud õppijatega suhtlemiseks.

Nordplus projekt “Keeping Up with the Digitalised Adult Education” (cid:127)

Projekti põhieesmärk on edendada täiskasvanute koolitajate loomingulist lähenemist IKT-vahendite kaasamisele õppijate koolitusse. Projekti käigus loodi “Digitaalsed töötoad”, mis avaldatakse täiskasvanute koolitajate ja õppijate IKT-pädevuste arendamise tööriistakomplektis. Komplekti tugevus seisneb virtuaalsete ja tehnoloogiliste aspektide ühendamises loomingulise, kunstilise ja teadusliku lähenemisega eesmärgiga parandada täiskasvanute põhi-/võtmepädevust.

Projekti tegemistest saab infot https://www.facebook.com/nordplusict

Eesti Vabaharidusliit on partneriks rahvusvahelises poliitikate kujundamise (Key Action 3) (cid:127) projektis „RegALE: Regional capacity for Adult Learning and Education“

RegALE eesmärk on suurendada piirkondlike täiskasvanuhariduse valdkonnas tegutsevate organisatsioonide mõju ja jätkusuutlikkust, luues või tugevdades omakorda võrgustikke nende ning kohalike omavalitsuste vahel.

Rohkem infot projekti kohta: www.regalenetwork.eu

EESTI VABAHARIDUSLIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.