Rohkema info nägemiseks:

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 16 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 385; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIRU-NIGULA VALD, KUNDA kohta arvamuslugu!"

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 16 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Koretriühistu Kunda Männiku tegevusaruanne.

Korteriühistu ülesandeks on korteriomanditeks jagatud ühine majandamine ja ühistu liikmete huvide esindamine. Ühistu kõrgeimaks juhtorganiks on vastavalt põhikirjale üldkoosolek, üldkoosolekute vahepeal juhib ühistu tegevust juhatus.

2022 aastal oli juhatus 3 liikmeline.

2022. aasta peamisteks väljakutseteks oli maja torustiku töökorras hoidmine ja remont .

Samuti on juhatus regulaarselt tegelenud võlgnikega ning pakkunud omalt poolt välja lahendusi nende likvideerimiseks. Võlgnevuste vähenemisele on kaasa aidanud ka ühistu liikmete teavitamine saldodest arvetel. Praeguseks on väiksemad võlgnevused saadud kontrolli alla ja töö suuremate likvideerimiseks käib.

Suuremateks töödeks olid 2022 aastal amortiseerunud torustike asendustööd.

Jätkuvalt on peamiseks probleemiks hoone vee- ja kanalisatsioonisüsteemi renoveerimine. Torustik on amortiseerunud ning küllaltki tihti esineb lekkeid ja ummistusi, mis toovad omakorda kaasa täiendavaid kulutusi ühistu liikmetele.

Sellega seoses vajab KÜ tingimata lähiajal kõnealuse probleemi lahendamist.

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 16 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.