Rohkema info nägemiseks:

IDA-VIRUMAA VALGEVENE KULTUURISELTS B E Z MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDA-VIRUMAA VALGEVENE KULTUURISELTS kohta arvamuslugu!"

IDA-VIRUMAA VALGEVENE KULTUURISELTS B E Z MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BEZi 2022. majandusaasta tegevus on suunatud põhikirjas ettenäitud eesmärkide saavutamisele ja Valgevene kultuuri -ja traditsiooni säilitamisele.

Aruandeperioodil BEZi poolt on korraldatud järmised ürituse: -Ida-Virumaa Valgevene laulude festival-"Kodukandi laulud", -Üritusel osales Narva valgevene kultuuriseltsi " Sjabri" -valgevene rahvapidu "Kaljadõ".

-valgevene rahvapidu "Spatkanne - kulaste vastuvoit" -spatkanje BEZis.

5 260.00 2022 aastal sihtafinantseerimisest oli saanud tulud kokku euro.

Töötajad.

2022 aastal palgalisi töötajad ei olnud.

MT Ühingul koosseisus on 21 inemest, ühingu juhtkonnas on 5 inimest, 2022 aastal juhatuse liige ei ole saanud liikmetasusi, soodustusi, garantiid, ning potentsiaalsed kohustusi.

Majandusaastal 2022 osade võõrandamist, tagatiseks võtmist või osade omandamist ei toimunud.

IDA-VIRUMAA VALGEVENE KULTUURISELTS B E Z MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.