Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, LAGLE PST 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 243; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, LAGLE PST kohta arvamuslugu!"

TALLINN, LAGLE PST 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta oli maailmas üsna muutuste rohke, meil kajastus see energia hindade tõusuna (elekter, kaugkütte, gaas). Suur energia hindade tõus pidurdas remontööde tegmist ja suuremate plaanide elluviimist. 2022 aasta KÜ üldkoosolekul sai vastuvõetud otsus, et tõstame aletes 07.2022 remondifoni makset 0,10 eur/m2 kohta. Plaanitud oli vee sõlme renoveerimine, mille pidime edasi lükkama, kuna rahalised vahendid ei võimaldanud meil seda teostada. Peamised tegevused olid maja ja haljastuse korrashoid.

Jann Mutso

KÜ Lagle pst 2,

Juhatuse liige

TALLINN, LAGLE PST 2 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.