Rohkema info nägemiseks:

EESTI ÕIGUSVASTASELT REPRESSEERITUTE LIIDU MEMENTO TALLINNA ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 295; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ÕIGUSVASTASELT REPRESSEERITUTE kohta arvamuslugu!"

EESTI ÕIGUSVASTASELT REPRESSEERITUTE LIIDU MEMENTO TALLINNA ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 295 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Memento Tallinna Ühendus jätkas 2022. aastal oma põhikirjalist tegevust nõukogude võimu poolt represseeritud isikute õiguste ja huvide kaitsmisel. Töö seisneb tegelemises oma liikmeskonnaga: liikmete probleemide lahendamine, mälestuste jäädvustamine, repressioonidega seotud tähtpäevade korraldamine, kokkutulekute ja väljasõitude organiseerimine, kohtumine poliitikutega, Metsakalmistul Memento krundi hooldamine.

Memento Tallinna Ühenduse tegevus toimub Endla 4 ruumides ühiskondlikel alustel. Ühenduse sissetulekud koosnevad liikemaksudest, osavõtumaksudest ja Sihtasutuse Eesti Represseeritute Abistamise Fondi poolt (läbi Eesti Memento Liidu) eraldatud sihtotstarbelistest rahadest.

Sihtasutus eraldas 2022.a. tegevuskuludeks 8100.- eurot.

Memento Tallinna Ühenduse kulutusteks on ruumide üür ja kommunaalmaksed, üritusteks üüritud saalide üür, Metsakalmistu krunid hooldus ja kantseleitarbed.

Memento Tallinna Ühenduse koosseisu kuuluv Eesti Represeeritute Registri Büroo (ERRB) tegeleb represeeritute andmebaasi - registri koostamisega ja kogutud andmete publitseerimisega. ERRB tegevust finantseerib Sihtasutus Eesti Represeeritute Abistamise Fond; 2022.

aastal eraldati selleks otstarbeks 15500.- eurot.

ERRB töö toimub Memento Tallinna Ühenduse ruumides Endla 4.

Memento Tallinna Ühenduse ERRB-s töötas 2021.a. keskmiselt 1 inimene ja lisaks mittekoosseisulised töötajad, kellele kokku arvestati palka 2022. aastal 16,9 tuh.eurot.

Juhatuse esimehele ja liikmetele juhatuse töö eest tasusid ei makstud.

EESTI ÕIGUSVASTASELT REPRESSEERITUTE LIIDU MEMENTO TALLINNA ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.