Rohkema info nägemiseks:

KEILA AIANDUS- JA MESINDUSSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 591; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEILA AIANDUS- JA kohta arvamuslugu!"

KEILA AIANDUS- JA MESINDUSSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2023

Keila Aiandus- ja Mesindusselts on asutatud 19. novembril 1957.aastal, eesmärgiga ühendada aiandus-, mesindus- ja kodundushuvilisi inimesi ning levitada ja suurendada teemakohaseid teadmisi. Selts arendab koostööd ka teiste aianduse ja mesinduse seltside ja ühingutega. Lisaks korraldatakse ka mitmesuguseid teabepäevi ja hariva sisuga üritusi, kuhu kaasatakse lisaks seltsi liikmetele ka linnakodanikke.

Aruandeaasta lõpu seisuga kuulub Keila Aiandus- ja Mesindusseltsi 94 liiget ning põhitegevus toimub Keila linnas, Ohtu tee 5.

2023. aasta aprillis toimusid muudatused seltsi juhatuses. Uue juhatuse suurimaks eesmärgiks on taaselustada seltsi tegevust ning parendada seltsi hoone seisukorda. Üheskoos teostati nii pisiremonttöid kui uuendati osaliselt inventari. Lisaks sai teostatud koolitusi ning väljasõite. Vaatamata keerulistele aegadele majanduses, teeme omaltpoolt kõik selleks, et püsida ning jätkusuutlikult edasi tegutseda.

Aruandeaastal lõpu seisuga töötas osalise tööajaga Keila Aiandus- ja Mesindusseltsia 3 töötajat. Töötasude ja tööjõumaksude kogukulu oli 2023. aastal kokku 13 tuhat eurot.

Põhikirja kohaselt on Keila Aiandus- ja Mesindusselts juhatus viieliikmeline. Juhatuses on: Helen Raun, Arvi Raie, Anette Roes, Kaspar Roes, Rita Arro.

KEILA AIANDUS- JA MESINDUSSELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.