Rohkema info nägemiseks:

MEEKSI JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 780; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEEKSI JAHISELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEEKSI JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 780 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Antud hooajal oli Meeksi Jahiseltsi nimekirjas 62jahimeest, kes vähem, kes rohkem osales jahiseltsi poolt korraldatud üritustel ( tööpäevad, ühisjahid, külalisjahid jne.).

Planeeritud ulukite laskelimiit täideti põtrade osas 81% , metskitsede küttimisel 97% ulatuses ja metssigadel 122 % ulatuses.

Põtrade arvukusel arvasime väikest tõusu, kuid arvukus osutus natuke väiksemaks. Jätsime küttimata 2 lehma, sest ei saanud 2 vasikat kütitud .

Vasikate arvukus on väike huntide ja karude suure arvukuse tõttu.

Metskitsi küttisime natuke vähem kui prognoosisime, arvukus on langustrendis, sest huntide ja ilveste arvukus kasvab, 2022a talve algus oli metskitsedele raske paksu lume ja madala temperatuuri tõttu. Küttisime rohkem tallesid, et säilitada metskitsede põhikarja.

Metsigade arvukuse alla viimiseks SAK-i levikuohu suurenemise tõttu küttisime ka rohkem emiseid.

Kokku kütiti: 1. 17 põtra (pullid 8, lehmad 5, vasikad 4) 2. 33 metskitse (sokud 10, kitsed 9, talled 14) 3. 55 metssiga (kuldid 10, emised 29, põrsad 16)

Jahimaja kasutasid sünnipäevade ja teiste ürituste läbiviimiseks nii omad jahimehed, kui ka teised.

Kõik esitatud arved (elekter, prügivedu, maamaks) on tasutud õigeaegselt ja võlgnevusi ei ole.

2022a. sügisel tegime Meeksi JS kuuluval Mandliveski kinnistul harvendusraiet ja teenisime metsamaterjali müügist erakorralist tulu 29467.-EUR-i 2023 aastal on planeeritud seadustada lasketiir ja korrastada jahimaja .

MEEKSI JAHISELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.