Rohkema info nägemiseks:

SCA ECOFILLER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 40; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SCA ECOFILLER MTÜ kohta arvamuslugu!"

SCA ECOFILLER MTÜ hetkeolukord

Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kui arvestada aega, mil SCA ECOFILLER esmakordselt asutati, siis ta on vanem kui taasiseseisvunud Eesti. SCA ECOFILLER asutati rahvusvahelisel konverentsil Tallinnas 1988 aasta 14. detsembril. Ta läbis Eestis kõik lihtkodanike ühenduste registreeringu arengu etapid.

Antud MTÜ põhitegevusalaks on olnud ja jääb ka edaspidi maa- ja mullakaitse alase informatsiooni kogumine, levitamine ning aktiivne propageerimine. Antud teaduslik-loominguline assotsiatsioon (inglise keelne lühend - SCA) on kaitstud kaubamärgina esmalt N. Liidus ning seejärel on ümberregistreeritud Eestis. MTÜ “SCA Ecofiller” kaubamärgi registreeringu õiguskaitse kehtivusaega on vastavalt kaubamärgiseaduse §-le 50 pikendatud 10 aastat. Konto lõppjääk seisuga 31.12.2022 oli 48 eurot . Põhivara ja väikevahendied MTÜ SCA

Ecofiller ei ole ning raha kassas samuti ei ole.

SCA ECOFILLER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.