Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, V. REIMANI TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, V. REIMANI kohta arvamuslugu!"

TALLINN, V. REIMANI TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Reimani kuus alustas tegevust 11.03.1999.a. ja ühistu põhitegevusala on korteriomanike teenindamine ja kommunaalteenuste vahendamine majaelanikele.

Korteriühistu Reimani kuus koosneb ühes majast. Korteriühistu liikmeteks on korteriomanikud.

Korteriühistu tööd korraldas 2022 aasta esimeses pooles kahe liikmeline juhatus ja peale koosolekut ühe liikmeline juhatus.

Juhatuse liikme koht on tasuline.

Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud soodustusi ning tagasiastumisel tasusid.

Kogutud on remondifondi ja avariifondi vahendeid vastavalt kehtivatele määradele. Täpsem ülevaade nende kohta on vastavates lisades.

2022. aastal tehti remondifondist finantseeritavaid ehitustöid 2068,76 € euro eest. Suuremateks remondifondist finantseeritavateks töödeks olid: - Prügimaja võtmed - Grafiti eemaldus peaukselt - Soojavee ventiili vahetus - Vee püstaku kolmiku vahetus - Prügimaja ukse remont - Peauksele kinnitus aas ja piiraja

Remondifondi jääk seisuga 31.12.22 oli - 547 €

Korteriühistu on mittetulundusühing ja 2022.a. ettevõtlusega ei tegelenud.

Tegevusaraunde koostamise päeval pikaajalisi võlglasi ( üle nelja kuu ) ei ole.

Martti Sikka 21.02.2023

Kesklinna Kinnisvarahaldus OÜ

TALLINN, V. REIMANI TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.