Rohkema info nägemiseks:

KOHTLA VALLA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 159; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOHTLA VALLA SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

KOHTLA VALLA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kohtla Valla Spordiklubi on Ida-Virumaa Spordiliidu liige.

MTÜ Kohtla Valla Spordiklubi on üle 20 aastat jaanipäeval korraldanud Saka küla jooksu Maido Keskküla karikale.

Jooks on olnud Ida-Virumaa Spordiliidu aastakalendris.

2022 aastal toimus III Maido Keskküla mälestusjooks. Projekti käigus korrastati jooksurada, niideti muru, tähistati rajad lastele ja täiskasvanutele.

Võistlusrajal tagati jooksjate turvalisus. Kõikide vanusegruppide kolme paremat autasustati diplomi ja medali ning kingitusega. Jooksu üldvõitjad said traditsioonilise karika. Eelnev võistluse juhend ning info avaldati maakonna ajalehes ning Toila valla ning Ida-Virumaa Spordiliidu kodulehel, samuti valla külade teadete tahvlitel. Maido Keskküla oli Saka küla jooksu idee algataja ja toetaja, nüüd siis oli tema nimeline mälestusjooks.

10 km jooksul osales 21 jooksjat, 3 km jooksul osales 12 jooksjat, 1 kepikõndijat ja tillujooksul 14 osalejat. 1 km jooksul osales 14 jooksjat, Kokku 63 osalejat, lisaks vabatahtlikud korraldajad umbes 15 inimest.

Toetust eraldati 2022 aastal mälestusjooksu korraldamiseks Eesti Kultuurkapitalilt 200 eurot ja lisaks veel teiste ürituste läbiviimiseks Ida-Virumaa Spordiliidult 300 eurot. Toila vallalt 300 eurot.

Organisatsioon on olnud stabiilne. 2022. aastal juhatuse liikmed mingeid tasusid ei ole saanud.

KOHTLA VALLA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.