Rohkema info nägemiseks:

IDA-VIRU JAHILASKURKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 508; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDA-VIRU JAHILASKURKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

IDA-VIRU JAHILASKURKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 508 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ida-Viru Jahilaskurklubi eesmärk on arendada ja propageerida jahilaskesporti. Klubi kui juriidiline isik on Eesti Laskurliidu ja Eesti

Jahispordi Liidu liige.

Klubi võimaldab ja aitab kaasa jahiseltside liikmeeskonnal läbi viia klubi lasketiirus treeninglaskmisi ja kohustuslikku katselaskmist.

Oma põhikirjalise eesmärgi, saavutada häid tulemusi laskevõistlustel, täitmisel on klubi liikmed edukalt hakkama saanud. Osaletud on mitmetel võistlusel Eestis. Jahilaskurklubi liikmed esindasid väärikalt oma spordiklubi.

Inglise Sportingus tuli Ida-Viru jahilaskurklubi meeskond koosseisus Anti Peetsoo, Siim Suvi ja Veikko Tihvan Eesti karkavõitjaks.

Eesti MV CSP-200-s tuli Eesti meistriks individuaalarvestuses Veikko Tihvan ja veteranide meistriks Viktor Beregov.

Soome MV CSP-200-s saavutas V.Tihvan 2.koha.

Klubi tegevust on 2022. aastal sihtotstarbeliselt toetanud juriidilised isikud 4050 euroga. Neid vahendeid on kasutatud treeningutest ja võistlustest osavõtuks. Majandustulem on kahjum 1475 eurot.

Juhatuse liikmetele juhtimistasu ei makstud.

IDA-VIRU JAHILASKURKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.