Rohkema info nägemiseks:

JAHTKLUBI MERIKOTKAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JAHTKLUBI MERIKOTKAS MTÜ kohta arvamuslugu!"

JAHTKLUBI MERIKOTKAS MTÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2023

JAHTKLUBI MERIKOTKAS MTÜ

Soinaste 41b Tartu

Reg 80077270

Tel 7380467 jkmerikotkas@gmail.com

Asutatud 27.04.1989

Põhikiri kinnitatud 12.02.1999

Klubi liikmed: seisuga 31.12.23 on klubis 3 liiget Purjetamise ja jääpurjetamisringis tegeleb ca 15 osalejat

Laevamudeli ringis on 8 osalejat 1. Baasid 1.1 Klubi omab pikaajalise rendilepingu alusel Kambja vallas Pangodi järve ääres

Unipiha kooli kinnistul 300m2 suurust krunti koos paadikuuri, -ellinguga ja sadamasillaga.

1.2 Klubi kasutab ka Saadjärve ääres suusõnalise kokkuleppe alusel 28 m2 ruumi jääpurjekate hoidmiseks 2. Jahid ja jääpurjekad + 2.1 Klubi omab 15 mitmesugust vananenud svertpaati nendest 5 treening ja 5 võistluspaati.

Lutz2 1tk Lutz 4tk 2.2 Klubi omab 6 jääpurjekat neist OL 4tk , DN 2tk 2.3 Klubil on 1 haagis kasutusel suusõnalise kokkuleppe alusel Optimistide ja Ice optimistide veoks kasutatavad vahendid. Klubi kasutab Asso Säre väikebussi ja haagist osalejate vedamiseks treeningule ja võistlustele.

3. Klubi teostab teoreetilist ja praktilist purjetamise väljaõpet „Optimist“, „Lutz“, “Lutz2“ ja jääpurjetamiseõpet „Iceoptimist“ ja „DN“ klassis. Klubi viib läbi klubi tiitlivõistlusi, korraldab laagreid ja kaugsõite sisevetel ning Läänemerel .

Aruandeaasta kulud jahtklubi tegevuse arendamiseks:

Sadamaplatsi ja silla hooldus-remont.

Viisime edukalt läbi 61 suvelaagri ligi 90 osavõtjaga.

Purjetamine „Optimist“ ja „Lutz“ klassis on klubil tubli võistkond kellega käisime treeningutel ja võitlustel.

Laevamudeli ringis arendame ja propageerime meeterklassi (IOM) raadio teel juhitavate purjekate ehitamist ja nendega võistlemist.

Tegevusaruande koostas Asso Säre

JAHTKLUBI MERIKOTKAS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.