Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA MEESKOOR MEHIS MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 165; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVA MEESKOOR MEHIS kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA MEESKOOR MEHIS MTÜ hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Jõgeva meeskoor Mehist raamatupidamist korraldatakse vastavuses Eesti finantsarvelduse standarditega, mis on kehtestatud raamatupidamise seadusega ja täiendatud Raamatupidamise Toimkonna juhenditega.

Mittetulundusühingu juhatusse kuuluvad Merike Katt, Arnold Narits ja Vahur Kukk.

Mittetulundusühingus oli 2022. a lõpul 15 liiget. Kokku toimus aruandeperioodil 36 kooriproovi,. Koori tegevuse kohta peetakse päevikut ja koorikroonikat.

30. aprillil viidi Jõgeva Kultuurikeskuses läbi meeskoori 45nda tegevusaasta tähistamiseks juubelikontsert. Kontserdil osales 14 meeskoori "Mehis" lauljat, dirigent Merike Katt ja kontsertmeister Gerda Heinmaa. Külaliskooridena esinesid Elva Meeskoor, Jõgeva Kammerkoor ja

Kuremaa naisansambel (kokku 35 lauljat). Kontserdil esitati 18 erinevas žanris muusikateost kooridele. Kontserti külastas 87 pealtvaatajat.

Meeskoori Mehist tegevust finantseeritakse peamiselt Jõgeva Vallavalituse eraldistega tegevustoetuseks ja koorijuhi töötasuks. 2022. a eraldas

Jõgeva Vallavalitsus 400 eurot tegevustoetust ja 750 eurot koorijuhi töötasuks. Eesti Kultuurkapital eraldas 320 eurot juubelikontserdi korraldamiseks, eraisik annetas 50 eurot.

Meeskoori dirigendile maksti käsunduslepingu alusel 432 eurot töötasu, ettemaksukontole kanti 317,49 eurot, sh 190 eurot sotsiaalmaksu.

Tegevuskulusid oli kokku 1803 eurot, sh tasuti Eesti Meestelaulu Seltsile 240 eurot liikmemaksuna.

Perioodi lõpul oli Jõgeva meeskooril Mehis raha ja raha ekvivalente 46 eurot.

Vahur Kukk, juhatuse liige

JÕGEVA MEESKOOR MEHIS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.