Rohkema info nägemiseks:

MÄNNIKU SPORTING KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 260; jälgijaid - 61. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄNNIKU SPORTING KLUBI kohta arvamuslugu!"

MÄNNIKU SPORTING KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 61 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta lõpu seisuga on Männiku Sporting Klubis 34 liiget.

Klubi liikmed osalesid aktiivselt 2022.a. jahilaskehooajal paljudel Eesti jahilaskespordi tiitlivõistlustel, eelkõige kõigil 12 EJSL haavlivõistlusel.

Lisaks tiitlivõistlustel olümpiaaladel, skeet-is ja trapis.

Klubi liikmete üldine tiitlivõistlustel osalemiste koguarv, seda siis EJSL haavlialadel oli pisut suuremgi kui 2021.a. hooajal, vastavalt 83 ja 72 korda. Erinevatel Eesti tiitlivõistlustel esindas meie klubi 17 laskurit, seega pooled klubi liikmetest.

Kõige arvukam esindatus haavlivõistlustel oli CSP EKV- 11 klubi liiget.

10-l võistlusel 12-st osales 6 või enam klubi laskurit.

Erinevates võistlusklassides saavutati hulgaliselt poodiumikohti.

Võistkondlikult saavutasime erinevates koosseisudes poodiumikoha seitsmel korral, neist neljal korral Jahikaare karika- ja meistrivõistlustel. Parimateks saavutusteks on kindlasti F.I.T.A.S.C.

Sportingu EMV 3.koht ja Inglise Sportingu EMV esikoht.

2022. aasta oli meie klubi juhatusele juba 9. Jahikaare võistluste korraldamise hooaeg. Tegime 4 võistlust: EKV kolme 100-märgise etapina ja EMV 1-päevase 150 märgi võistlusena.

2023.aastaks on planeeritud 2-3 väiksemat Eesti-sisest võistlust.

Vastavalt põhikirjale on praeguse juhatuse volitused kehtivad ühe aasta, järgmisel aastal on uue juhatuse valimised.

MÄNNIKU SPORTING KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.